Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 6
PitjorMillor 

Benvinguts 

Democràcia 3.0 té el plaer de presentar la nova pàgina web de la nostra formació política.
 


Les principals novetats són més capacitat de gestió, amb informació més estructurada i accessible, major rapidesa en l'accés als continguts dotant al conjunt d'un millor disseny, més atractiu al visitant.

La interacció és la més important de les novetats de la nostra pàgina web. Els nostres articles poden ser valorats, comentats i fins i tot compartits en xarxes socials.

Des de la creació de la nostra formació política perseguíem aquesta interacció en la nostra pàgina web per pròpia filosofia de partit, però fins ara no ens havia estat possible la seva implementació.

Defensem la participació del ciutadà en la presa de decisions i avui en dia la tecnologia ens permet conèixer d'una manera ràpida i dinàmica l'opinió del ciutadà. Tot i així no rebutgem els mètodes tradicionals i continuarem fent enquestes d'opinió a peu de carrer, tal com hem fet durant la recent finalitzada Festa Major del nostre municipi. Ens agrada el cara a cara amb el veí de Sant Andreu de la Barca ja que nosaltres també ho som.

Aquesta nova eina de comunicació ens permetrà conèixer realment i d'una forma immediata les necessitats del ciutadà, les seves preocupacions i inquietuds. Ens permet major capacitat de reacció i adaptació de la nostra oferta programàtica.

Esperem que gaudeixin i participin d'aquesta nova web que desitgem esdevingui el referent polític del nostre estimat municipi, Sant Andreu de la Barca.

Seguirem evolucionant perquè ja saben: 
 

"Amb honradesa, tenacitat i treball entre tots és possible fer un Sant Andreu de la Barca millor".


 

Powered by SEM