Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 8
PitjorMillor 

 

ARTICLE D'OPINIÓ - DIARI DE SANT ANDREU

Aquesta és la tercera vegada que com a candidat a les municipals he hagut d'afrontar una campanya electoral. Sens dubte la que estem vivint aquests dies és la pitjor amb diferència, la més bruta en termes de ciutat per l'estat en el qual quedaran fanals, parets i establiments. Hi ha partits que no han respectat les mínimes regles de joc acordades i al capdavant d'ells es troba el PSC que avui en dia governa i que hauria d'haver donat no només exemple, sinó a més haver sancionat a aquells que embruten els nostres carrers. Vergonyós.

És la campanya electoral en la qual menys debats electorals s'han realitzat, perquè sembla que al PSC tampoc li interessen, ja que no té ni programa electoral i s'assorteix de les idees d'uns altres per conformar vint mínims compromisos, alguns d'ells ridículs. Només s'ha realitzat un debat dels tres habituals, a porta tancada i sense participació ciutadana, en el qual tan sols disposàvem de set minuts d'intervenció.

És la campanya electoral del malbaratament, com no del PSC, suposem que per la por a perdre l'Alcaldia. És la campanya de la utilització dels treballadors municipals, alguns subvencionats per altres administracions, per garantir la correcta posada en escena del candidat dels últims vint anys, del candidat que utilitza el seu càrrec com a plataforma per al seu benefici personal.

 

És la campanya de la vulneració de les dades personals dels ciutadans, ja que el nostre Alcalde està utilitzant les bases de dades municipals per convocar a ciutadans als seus actes electorals. Per aquesta circumstància la Junta Electoral de Sant Feliu ha acordat que el Fiscal investigui i depuri les possibles responsabilitats.

El nostre Alcalde, que encapçala un PSC no socialista i dissenyat al seu antull, s'ha envoltat de persones no afiliades al partit, dependents econòmicament de l'Ajuntament, que falsegen el seu curriculum i amb ideologies, segons cada cas, de dretes o independentistes. Socialisme de nom, pobre de cor!!!!!

El nostre Alcalde està sent investigat en el Jutjat nombre 2 de Martorell per prevaricació i falsedat documental. Està sent investigat per la Fiscalia Provincial de Barcelona per suposadament causar un clar perjudici a les arques municipals en relació amb un projecte urbanístic. Està sent investigat per l'Oficina Antifrau pel tancament de guarderies municipals afavorint suposadament a l'empresa en la qual treballava la seva esposa i a través de la qual va obtenir el permís de treball i residència. Està sent investigat també per l'Oficina Antifrau pels seus negocis al Moçambic juntament amb l'actual portaveu del PP i que va transcendir públicament a través d'una publicació en la revista Interviú. Totes aquestes situacions les ha denunciat Democracia 3.0.

Enfront de tot això es troba Democracia 3.0 que compta amb un programa electoral que pensa en les persones i que genera il•lusió de futur. Un programa electoral en el qual la transparència i la participació ciutadana són els eixos fonamentals.

Apostem per plans d'ocupació formatius centrats en les aptituds i no en l'endoll; revitalitzarem els nostres polígons industrials i recolzarem al petit comerç per a la generació de llocs de treball; garantirem les ajudes socials i exercirem control i transparència en la concessió; abonarem beques i ajudes ràpidament per pal•liar les situacions difícils dels nostres veïns; crearem una nova comissaria de policia, incrementarem la plantilla i la presència al carrer; combatrem la contaminació amb rigor; crearem una ordenança de civisme i, entre altres centenars de propostes, permetrem la lliure elecció de centre escolar independentment del domicili en el qual es resideixi. Amb tot això pretenem generar Il•lusió de futur, obrint calaixos i aixecant catifes.

Vota Democracia 3.0 (D3.0)

 

Powered by SEM