Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 5
PitjorMillor 

 

D3.0 ha començat la distribució d'un nou butlletí informatiu, en el que s'aborden els següents temes:


Nova superfície comercial. Informem sobre les modificacions urbanístiques portades a terme per a la implantació d'una superfície comercial a Sant Andreu de la Barca. Centrem la informació en el que no es diu des del govern municipal i en el que no s'ha fet i s'hauria d'haver fet abans de dur a terme aquesta planificació urbanística.

Actuacions de D3.0 a Sant Andreu de la Barca. Propostes i posicionament de la nostra formació política en relació a impostos i pressupostos municipals. Tractem així mateix la greu situació generada per l'Alcalde a l'àrea econòmica municipal que ha culminat tant en cessaments, de personal laboral i funcionari, com en dimissions polítiques dins del propi equip de govern socialista. En els últims dies s'ha produït una reducció de la plantilla municipal i l'acomiadament de la ex interventora municipal, després de deu anys de servei.

Actuacions de D3.0 davant altres administracions amb repercussió en el nostre municipi. Resum de les actuacions dutes a terme per la nostra formació política davant el Síndic de Greuges, la Autoritat Catalana de Protecció de Dades, l'Oficina Antifrau de la Generalitat de Catalunya i l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Informem així mateix de diverses sentències judicials contra l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca tant en matèria de personal com d'urbanisme.

 

Powered by SEM