Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 12
PitjorMillor 


 

Dies després de la dimissió de dos regidors del PSC sembla que hi ha persones especialment interessades en ocultar les misèries del govern Llorca responsabilitzant als dimissionaris.  

Democràcia 3.0 porta temps denunciant la prepotència del Iltmo. Alcalde, el menyspreu i l'insult a l'oposició i a aquestes actituds tan sols faltava posar un llaç i enviar el paquet. Només faltava que algú des de dins posés en evidència el maltractament cap als seus, s'ha produït.

Ara corren rius de tinta, en diversos grups Facebook, responsabilitzant als propis dimissionaris per l'ètica o estètica del moment. Sembla que s'ha generat un corrent "espontània" intentant ocultar els motius de la dimissió de tots dos regidors.

Els dimissionaris parlen de "manipulació", "menyspreu personal" i "desqualificacions personals rebudes públicament", entre altres raons. Els seus companys de govern fan pinya al voltant del líder i es permeten el luxe de subscriure un comunicat per arropar-lo. Són companys de partit, són veïns i s'han posicionat.

Algun dels que ara protegeixen el líder ens consta que va dimitir en el passat i va recular, algun dels que ara ha signat no formarà part de la llista electoral socialista per motius similars als dels actuals dimissionaris. Per respecte a la decisió de tots dos no revelarem els seus noms, en la seva consciència queda el abandonar dos bons companys pel camí, a companys que han callat, malgrat tot, per fer un treball que beneficiés als ciutadans, sense projecte i sense rumb, però pensant en els ciutadans de Sant Andreu de la Barca.


 

El braç executor, el de confiança, s'ha posat mans a l'obra i com a bon cuiner li ha intentat donar la volta a la truita, just abans que carbonitzara perquè cremada per una banda ja estava.

Queda salvar el projecte, o el lloc més bé, perquè pel que fa a la primera mai s'ha pensat en el ciutadà sinó a tapar boques agraïdes i descontentes. No és un govern d'acció, sinó de reacció, i davant la queixa o la denúncia ciutadana el “torrente” de torn entra al laboratori per combinar àcid-base i neutralitzar la situació.

El costat que ens mostraran ara, rentat de cares i consciència, és el de la "absència de projecte polític municipal d'acord amb els postulats socialistes i al servei de la població de Sant Andreu de la Barca", segons un dels dimissionaris. És a dir el de les flors, el de la manipulació, el de les obres i inauguracions amb els diners d'altres administracions, el dels projectes mal gestionats i ruïnosos, el de les mentides, el de les aberracions per incompliments legislatius, el dels centres comercials il·legals i fantasmes, el de la inseguretat ciutadana, el de l'absència de teixit cultural i associatiu, el de l'absència d'ajudes socials pròpies, ....

Aquest projecte, que venim denunciant, també està cremat després de 17 anys i ens diu l ‘Iltmo. que ho hem fet entre tots. No comparteixi l'honor senyor nostre, ho ha fet vostè solet, vostè lltmo., poseu-vos la medalla, és seva.

 

José Manuel García Bravo
President de D3,0

Powered by SEM