Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 12
PitjorMillor 
L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, el que hauria de ser garant dels drets dels ciutadans d'aquest municipi, s'ha convertit en el garant del silenci institucional.

Aquest cap de setmana passat s'ha inaugurat la discoteca Sound Factory sense més incidents que les irregularitats que es desprenen, encara a data d'avui, de la gestió administrativa de la seva obertura.

Totes les administracions públiques en les seves actuacions, que s'entenen sotmeses a la legislació vigent, han de comptar de base amb el principi de veracitat. Ningú ha de posar-les en dubte i menys un partit polític com a Democràcia 3.0 que ni tan sols compta amb representació a l'Ajuntament.
 El camí que va iniciar Democràcia 3.0 fa una mica més de dos mesos, denunciant públicament una sèrie d'irregularitats en la gestió administrativa de l'obertura d'una discoteca, no ha estat fàcil. A cada pas que hem donat ens hem exigit, ens han exigit, demostrar allò que denunciàvem.

Vam denunciar la realització d'obres en el Centre Comercial sense autorització, ho vam demostrar, i no se'ns va contestar. Vam denunciar l'absència de comptadors elèctrics, que vam demostrar, i que els aconteixments posteriors també han demostrat ja que finalment la discoteca ha inaugurat amb un generador autònom. Vam denunciar la irregular tramitació d'un canvi de titularitat de llicència que el propi titular de la mateixa ha instat a l'Ajuntament per que l'aclareixi ja que s'ha concedit sense el seu consentiment.

El nostre Alcalde, que a més va titllar recentment als promotors del Centre Comercial d'especuladors, actua en sentit contrari al de la defensa dels drets dels ciutadans. El nostre Alcalde qualifica a aquests promotors, però no obstant això empara les seves actuacions des de l'any 2002. El nostre Alcalde encapçalant una àmplia representació municipal va inaugurar en el passat la discoteca per a mesos més tard clausurar la seva activitat per absència de llicència. El nostre Alcalde va permetre la construcció il·legal d'aquest mateix centre comercial, en un sector industrial el projecte de reparcel.lació del qual ha estat declarat il·legal pels tribunals.

 Sembla que el tema discoteca, Centre Comercial en definitiva, ha estat pres pel nostre Ajuntament com un pols polític que un partit sense representació municipal (Democràcia 3.0) li ha plantejat. Un pols polític, que d'haver estat així considerat, tenia fàcil solució. Per què l'ajuntament de Sant Andreu de la Barca no ha contestat a les denúncies públiques formulades per Democràcia 3.0 abans de la inauguració de la discoteca? Per què l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca no ha sortit al pas públicament, en els mitjans de comunicació dels quals disposa al seu antull, garantint l'adequació de les seves actuacions a la legislació vigent? I en definitiva Per què l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca no ha presentat una demanda contra Democràcia 3.0? Qualsevol d'aquestes actuacions hagués desequilibrat el suposat pols.

El dia 4 de desembre de 2010 la discoteca Sound Factory va inaugurar la seva activitat. El dia 4 de desembre una administració responsable, com hauria de ser un Ajuntament, no va garantir als ciutadans de Sant Andreu de la Barca que les manifestacions i denúncies públiques que formulava Democràcia 3.0 eren falses i així tranquil·litzar a uns pares que anaven a veure en poques hores com els seus fills, majors d'edat, acudien a una oferta d'oci que un partit polític com a Democràcia 3.0 havia qualificat com a il·legal.

D'un Ajuntament s'espera transparència, no silencis.

Democràcia 3.0 no ha vingut a reptar a polsos sinó a exigir una administració responsable, transparent i que garanteixi els drets i els deures dels ciutadans d'aquest municipi. Ho continuarem fent, malgrat qui pesi.


 

José Manuel García Bravo
President de Democracia 3.0

   

Powered by SEM