Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 8
PitjorMillor 

 

ARTICLE D'OPINIÓ - DIARI DE SANT ANDREU

Aquesta és la tercera vegada que com a candidat a les municipals he hagut d'afrontar una campanya electoral. Sens dubte la que estem vivint aquests dies és la pitjor amb diferència, la més bruta en termes de ciutat per l'estat en el qual quedaran fanals, parets i establiments. Hi ha partits que no han respectat les mínimes regles de joc acordades i al capdavant d'ells es troba el PSC que avui en dia governa i que hauria d'haver donat no només exemple, sinó a més haver sancionat a aquells que embruten els nostres carrers. Vergonyós.

És la campanya electoral en la qual menys debats electorals s'han realitzat, perquè sembla que al PSC tampoc li interessen, ja que no té ni programa electoral i s'assorteix de les idees d'uns altres per conformar vint mínims compromisos, alguns d'ells ridículs. Només s'ha realitzat un debat dels tres habituals, a porta tancada i sense participació ciutadana, en el qual tan sols disposàvem de set minuts d'intervenció.

És la campanya electoral del malbaratament, com no del PSC, suposem que per la por a perdre l'Alcaldia. És la campanya de la utilització dels treballadors municipals, alguns subvencionats per altres administracions, per garantir la correcta posada en escena del candidat dels últims vint anys, del candidat que utilitza el seu càrrec com a plataforma per al seu benefici personal.

 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 81
PitjorMillor 

 

 

Democracia 3.0 ha començat a distribuir un nou butlletí informatiu, en el qual s'aborden els següents temes:


Eixos fonamentals de l'actuació de Democràcia 3.0 en els últims quatre anys.

Treball municipal desenvolupat durant la legislatura.

Avanç dels plans de futur que proposa Democràcia 3.0 per a Sant Andreu de la Barca.

 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

Democracia 3.0 no va ser convidat als debats electorals que es van celebrar en les eleccions municipals de l'any 2011, amb l'excusa que no tenia representació municipal. En aquesta ocasió totes les formacions polítiques que concorren a les pròximes eleccions municipals, tinguin o no representació, han estat convidades al que anomenen un debat electoral.

Ràdio Sant Andreu i Sant Andreu Televisió celebraran un debat electoral conjunt el pròxim 12 de maig a porta tancada en el Teatre Núria Espert, segons la convocatòria que figura al marge. La celebració del debat conjunt elimina d'un cop de ploma dos dels tres debats que habitualment es realitzaven en el municipi.

De l'actual cal ressaltar que en les millors condicions cadascuna de les formacions polítiques disposarà de set minuts de rellotge per explicar les seves "Propostes de futur per a Sant Andreu de la Barca". Democracia 3.0 considera que el temps assignat a cadascuna de les formacions polítiques és absolutament ridícul.

Una altra de les qüestions que cal ressaltar és que es realitza a porta tancada i ni tan sols els acompanyants dels participants poden romandre a la sala de debat, ni accedir a la mateixa.

Aquest no és el model de debat que Democracia 3.0 considera adequat per afrontar el futur del nostre municipi durant els pròxims quatre anys. Democracia 3.0 no considera que això sigui un debat electoral sinó més aviat una justificació absurda d'alguna cosa que no es té la voluntat de fer.

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor 

ARTICLE D'OPINIÓ DIARI DE SANT ANDREU

En un lugar del Baix Llobregat, de cuyo nombre tengo que acordarme, hace mucho tiempo que habita alguien que se acuerda, puntualmente cada cuatro años, de adecentar y activar el pueblo de cara a las elecciones municipales. ¡¡¡Benditas elecciones municipales!!!! -claman los ciudadanos-, para a renglón seguido preguntar: ¿y esto de ahora no se podía hacer de continuo durante los cuatro años?

Que si la primera feria de abril; que si inauguraciones de parques de infantiles adaptados para discapacitados, sin adaptar; que si planes de ocupación subvencionados por otras administraciones, y vendidos como propios; que si homenajes, y vídeos sobre actividades, en los que se utiliza con descaro a nuestros mayores; que si despilfarros en libros de tapa dura y hoja gruesa vendiendo las bonanzas mentirosas de la gestión municipal; y un largo etcétera de actuaciones ideadas a propósito y a medida de un proceso electoral clave para los posaderas apoltronadas de alguien que lleva veinte años al frente de este Ayuntamiento.

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 7
PitjorMillor 

 

ARTICLE D'OPINIÓ DIARI DE SANT ANDREU

La corretja de distribució i propagandística de l'Alcalde Enric Llorca ens ha obsequiat aquests dies amb un parell de vídeos sobre la tradicional calçotada que celebra anualment el partit socialista. No sabem si aquests vídeos són pagats amb diners públics, donada la nul·la transparència a les quals ens té acostumat aquest Alcalde. El que és clar és que el servei audiovisual que l'Ajuntament té contractat en l'actualitat no s'està complint en tots els seus termes. Si bé, almenys ara el contracte no està en situació d'il·legalitat com venia denunciant Democracia 3.0 des de fa anys.

Però anem al contingut d'un d'aquests vídeos que s'ha fet públic. Podria abordar-se com un míting més o menys encertat d'un senyor descompost que no està disposat a perdre la cadira, però la transcendència del que es diu no es correspon amb els fets de qui pretén traslladar un missatge polític o electoral.

 

Powered by SEM
 
Més articles...