Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor Al marge poden observar un rètol anunciador en què se cita textualment: "Projecte de Substitució de Lluminària Actuals per Energies renovables i adequació i Millora de la xarxa de Sanejament en zones verdes i jardins al parc de la Vall Palau" 

El passat 6 d'octubre com a conseqüència de les obres al barri del Palau, que encara segueixen en curs des del mes de maig, es va produir un accident sense més importància quan una màquina va trencar una canalització d'aigua d'un dels jardins que es estan condicionant. 

El preocupant són les conseqüències de l'accident. Es va produir un gran vessament d'aigua i fang que va desembocar en la C / Maresme i al lateral, al costat dels comerços, de la plaça gran del Barri del Palau. 

 

L'aigua i el fang van inundar completament el canal de desguàs recentment instal.lat a la plaça gran, arrivant fins la plaça infantil. El problema és que aquest canal, de longitud considerable, desguassa en un únic punt de la xarxa de sanejament el diàmetre és absolutament insuficient. El punt de desguàs és un tub que existia prèviament a l'inici de les obres. 

Democràcia 3.0 vol deixar constància que en les obres que s'estan duent a terme no s'està realitzant cap actuació per adequar i millorar la xarxa de sanejament, com s'esmenta en el cartell anunciador de les obres. Només s'està duent a terme una operació d'estètica, necessària en alguns casos, però que no compleix amb l'objecte de les obres que es van licitar i per les que s'estan rebent subvencions estatals 

Sota la menció del cartell anunciador únicament s'estan instal.lant canals de desguàs que desemboquen en la xarxa de sanejament preexistent.  
 

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0