Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor 


Després de gairebé quatre anys des que es va anunciar el concurs públic per a l'ampliació del CEIP Àngel Guimerà finalment el proper mes de novembre començaran les obres. 

L'ampliació de tres línies d'educació infantil comportarà l'enderroc de quatre edificis de l'actual escola. Es construiran 6 noves aules de primària, s'ampliarà l'edifici principal, es redistribuiran els espais per garantir la connexió entre les noves aules, es construirà un nou gimnàs amb vestidors, es reubicaran les pistes esportives, s'eliminaran les actuals barreres arquitectòniques i finalment es s'adequarà el conjunt a la normativa de prevenció d'incendis. 

L'obra promoguda per Gestió d'Infraestructures SA (GISA), empresa pública de la Generalitat de Catalunya, que es va adjudicar el gener de 2007 a Arañó-Ensenyat-Tarrida. Arquitectura, S.L. compta amb un pressupost de 6.258.372,55 €. 

L'actuació serà molt important ja que en obra nova el total de superfície construïda superarà els 3.000 m2, es reformaran prop de 2.700 m2 i s'urbanitzaran més de 8.700 m2

 

 

Feu clic i ampliïn les pàgines de l'informe per a una correcta visualització.
Es recomana visualitzar l'informe a pàgina completa o la seva descàrrega.
 


 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0