Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 9
PitjorMillor 

  I M P O R T A N T    


El proper dia 7 de novembre s'inaugura el Teatre Auditori Núria Espert.Així ho ha anunciat l'alcalde del nostre municipi, això i una nova mentida sobre que el Teatre ha estat subvencionat en un noranta per cent.L'anunci es va realitzar a través de Sant Andreu TV.Pel que sembla no assistirà Núria Espert.

Existeix controvèrsia sobre la idoneïtat o no de realitzar un projecte d'aquestes característiques. Per Democràcia 3.0 existien altres alternatives i necessitats en el municipi. 


Com que el projecte ja és una realitat, aquesta formació política a partir de la data de la inauguració promocionarà la seva activitat i defensarà l'existència de continguts perquè es garanteixi la seva viabilitat i no representi per al nostre municipi una càrrega insostenible.

 

El Teatre Auditòrium Núria Espert no ens ha sortit gratis, per molt que el PSC així vulgui fer-nos-creure. Des que la Diputació de Barcelona, el juliol de 2004, emetés i presentés un estudi per a la programació d'un Teatre a Sant Andreu de la Barca s'han comès errors, s'ha mentit i s'han produït increments de cost desproporcionats per a un projecte d'aquest tipus i un municipi amb les característiques del nostre.

Democràcia 3.0 fa públic avui un informe explicatiu sobre el projecte "Teatre Auditòrium Núria Espert". En realitat l'informe es compon de dues parts, una gràfica i una altra explicativa. Hem decidit publicar la part gràfica ja que amb un simple cop d'ull el lector podrà entendre ràpidament els despropòsits que s'han comès en la construcció d'aquest edifici singular. La part explicativa està dirigida a aquells que volen aprofundir en el tema i tenir un coneixement més detallat i es troba disponible al peu del present article.

Pretenem desvetllar la gestió urbanística que es realitza des de l'Ajuntament i suposem farà callar la veu del nostre alcalde quan diu que Sant Andreu de la Barca és un referent mundial, sí mundial, per la seva planificació urbanística.També el nostre alcalde és el president de la Xarxa Espanyola de ciutats saludables, tot i suportant els nivells més alts de contaminació del Baix Lllobregat.Cadascú que defensi la seva realitat, però les dades i els informes sembla que li treuen la raó.

Estem elaborant un informe similar en relació amb la nova piscina municipal i altres molt semblants.

Democràcia 3.0 informa, vostès, valoren i decideixen.  


 

Feu clic i ampliïn les pàgines de l'informe per a una correcta visualització. 
Es recomana visualitzar l'informe a pàgina completa o la seva descàrrega.

 

 

 


Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0