Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 5
PitjorMillor 

Aseos del parking municipal junto al Teatro Núria Espert

El dia 7 de novembre es va inaugurar el Teatre Núria Espert. El seu cost, encara que mai es coneixerà realment, supera els els 6,5 milions d'euros. Per construir-ho s'han produit danys col·laterals i sacrificats.

Per sota del mercat municipal i al costat del teatre existeix un pàrquing de propietat municipal les places del qual les gaudeixen veïns de Sant Andreu de la Barca, per concessió administrativa.

Aquests veïns han sofert en primera persona les obres del teatre i s'han posat en contacte amb Democràcia 3.0 per denunciar públicament la seva situació davant la passivitat de l'Ajuntament.

Primer l'Ajuntament els va modificar la forma d'accedir al seu pàrquing, per un trajecte estret que provocava danys als seus vehicles. 
 

Finalitzades les obres els van tornar a canviar la forma d'accés i els van instal·lar una porta automàtica que s'ha convertit en manual poc després del seu ús, per deficiències en la instal·lació i poca qualitat dels materials emprats. Una porta enormement alta que impedeix que molts veïns puguin fer la manipulació manual.

De poc serveix aquesta porta ja que existeix una obertura, ideal per als amics de l'aliè, que comunica l'exterior del pàrquing (des de la rampa posterior de servei del Teatre) amb l'interior, salvant sense més problemes la porta d'accés.

Un teatre nou i en el seu rera fons podem observar un pàrquing amb filtracions d'aigua, canalitzades de qualsevol manera, i uns banys pels quals desborden aigües fecals per poc que la pluja sigui intensa.

El refranyer popular diu "escombra la nora, allò que veu la sogra", o el que és el mateix "bonic per fora, corcat per dins." Aquesta es l'altra cara de Sant Andreu de la Barca, la que oculta el nostre Ajuntament i la que no mostren els mitjans de comunicació 

Facin clic sobre les imatges per a la seva correcta visualització.

 

  Accés al pàrquing provisional durant
obres del teatre.
 
           Accés lliure per als amics
                    de l'aliè.
 
       Filtracions d'aigua que no es
           reparen, es canalitzen .


 Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0