Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 1
PitjorMillor 

 

La columna d'opinión publicada pel regidor de Democracia 3.0 en el diari de Sant Andreu ha estat contestada pel Tinent d’Alcalde de "Hurbanisme". En la resposta el Tinent d’Alcalde i portaveu municipal ataca, utilitzant verbs i qualificatius impropis de la posició que ocupa, intentant contrarestar les informacions que publica D3.0, informacions que se sustenten en documents públics ocultats per l'equip de govern del PSC.

Diu el portaveu socialista:

"No es cierto y miente..." (en referència al nostre regidor quan diu que una sentència condemna a l'Ajuntament a pagar 2,2 milions d'euros). Democracia 3.0 publica la sentència dictada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca que ha estat ocultada pel PSC. Les informacions que emet Democracia 3.0 es basen literalment en aquesta sentència.

Ens agradaria preguntar-li al Sr. Nieto si existeix, tal com es mostra en l'exercici no pressupostari 2012, una partida (la 320123 - Indemnitzacions sector 21) gestionada per l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i a travès de la que s'han retornat quotes de reparcel•lació a diversos propietaris d'aquest sector urbanístic en concepte d'indemnització. La resposta és que existeix aquesta partida, que s'han pagat indemnitzacions i com D3.0 no ho considera ajustat a dret ho hem comunicat a la Sindicatura de Comptes, en què menteix el nostre regidor?

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor 

 

 

Al maig del passat any el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va dictar sentència ferma contra l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en relació amb el projecte de reparcel•lació del sector 21, on es troba situat el centre comercial Atrium.

Aquesta sentència ha estat ocultada pel PSC malgrat que Democracia 3.0 ha sol•licitat l'accés a l'expedient de reparcel•lació. No s'ha donat coneixement de la mateixa ni als regidors, ni al Ple i ni tan sols ha estat recollida en les diferents Juntes de Govern setmanals. El regidor de "Hurbanisme" (1) i el propi Alcalde s'entesten a ocultar-la.

En aquesta sentència es conclouen dues qüestions importants:

s'ha d'adequar el projecte de reparcel·lació del sector a la normativa en vigor l'any 2002, circumstància desoïda per l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en diverses ocasions. Els tribunals han arribat a qualificar l'actuació de l'Ajuntament del nostre municipi de temerària.

 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 5
PitjorMillor 

 

Divendres passat dia 7 de febrer, en declaracions a un mitjà de comunicació local, l'Alcalde i el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca descartaven el projecte d'implantació de l'anunciat supermercat a l'entrada del nostre municipi. Hem de recordar que Democracia 3.0 s'ha oposat en tot moment al projecte.

Els arguments i les explicacions donades no van convèncer a Democracia 3.0. La plataforma "Stop gran supermercat" es va posar en contacte, segons publica en facebook, amb un coordinador territorial del Departament de Sostenibilitat i Territori de la Generalitat de Catalunya qui els va manifestar, segons aquesta publicació, que al projecte presentat per l'equip de govern municipal (PSC) li faltava documentació complementària d'altres instàncies o organismes.

Democracia 3.0 al fil del publicat per la plataforma "Stop gran supermercat" ha pogut esbrinar que la Comissió d'Urbanisme del Àrea Metropolitana de Barcelona (CUB), dies abans de l'anunci en el qual es descartava el projecte, havia suspès l'aprovació definitiva de la modificació urbanística que donaria cobertura legal i urbanística al projecte d'implantació d'aquesta superfície comercial.

 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 7
PitjorMillor Fa quatre anys, de forma prèvia a la campanya electoral, el nostre actual Alcalde Enric Llorca anunciava en el diari que "El Ayuntamiento ofrece 33 pisos de protección oficial de alquiler temporal y compra" destinats a joves. Enric Llorca es preocupava pels nostres joves.

Com ja sabran Democràcia 3.0 obre la seva pàgina web a totes aquelles denúncies que els ciutadans de Sant Andreu de la Barca desitgin fer públiques. Democràcia 3.0 comprova els extrems de les mateixes i publica si escau.

En aquesta ocasió es dirigeix a la nostra formació política un veí de l'Avgda. Constitució núm. 74, si recorden l'adreça es correspon amb els habitatges de protecció oficial en règim de lloguer per a joves oferts quatre anys enrere.

La denúncia diu així:


 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 12
PitjorMillor 

Jerónimo López y Antonio Blanco (promociones Subotai)
La pàgina web de Democracia 3.0, com ja han pogut comprovar en moltes ocasions, es troba oberta a totes aquelles persones que vulguin publicar informacions contrastades o expressar opinions i comentaris.

Els administradors de Promocions Subotai s'han dirigit a Democracia 3.0 a fi de contestar a Rafael Hernica regidor d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, per unes declaracions realitzades a Sant Andreu TV.


Promocions Subotai contacta, per e-mail, amb Democràcia 3.0 en aquests termes: 

Powered by SEM
 
Més articles...
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0