Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 


Fa més de dos anys el Ple de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va acordar la signatura d'un conveni de col·laboració entre Policia Local i Mossos d'Esquadra. Les conseqüències d'un conveni buit, d'una ineficaç actuació del cos policial de la Generalitat de Catalunya i l'absència de voluntat del govern socialista de Sant Andreu de la Barca d'ampliar la plantilla de la policia local està generant increments molt notables de delinqüència en el nostre municipi i la inseguretat és manifesta i palpable entre els nostres veïns.


Les estadístiques policials de l'any 2008 van ser funestes per al nostre municipi. Es va produir pel que fa a l'any 2007, abans dels Mossos, un increment del 205% dels delictes comesos en el nostre municipi.

Preocupats per aquesta qüestió li vam plantejar a l'Alcalde l'error del pla i la necessitat d'implantar mesures per a solucionar la situació. Les va negar en Ple, però no obstant això es va anar a parlar juntament amb els seus alcaldes amics amb el Conseller d'Interior de la Generalitat perquè la presència de Mossos fos major i incrementessin el nivell de treball. Ens rebutja solucions en el Ple i no obstant això actua a pesar de la seva pròpia negació del problema.

Des de principis d'any venim reclamant l'informe de la policia local corresponent al passat any 2009 i posant en evidència en el Ple el que ens arriba del carrer que no és altra cosa que major inseguretat. Tres mesos més tard del previst es van publicar els resultats.

 
 

Podem comprovar la situació d'inseguretat en el nostre municipi davant les denúncies públiques formulades, durant el mes d'abril, per diversos propietaris de bars en el programa España Directo de Televisión Española. A partir del minut 20 del següent vídeo es denuncia el problema.

Malgrat les paraules del nostre Alcalde manifestant que estiguéssim tranquils, que Sant Andreu de la Barca no és el Farwest, les dades novament li lleven la raó. S'ha tornat a produir un increment dels delictes del 138% pel que fa al 2008, i si ho referenciem a 2007 l'increment arriba a el 626%.

A més la càrrega de treball de la nostra policia local s'ha incrementat pel que fa al 2007 un 30%.

On són els Mossos d´Esquadra?,

continuarem sense ampliar la nostra plantilla de policia local?,

ens dotarem de mitjans suficients per a lluitar contra la delinqüència? i,

esperarem que succeeixi alguna desgràcia com en el passat?.


 


 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0