Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 

 

Democracia 3.0 vol agrair a l'Inspector en Cap de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca la confecció de la memòria anual del servei que dirigeix, fent extensiu l'agraïment als membres de la nostra policia local per la seva dedicació i esforç, atesa la reduïda plantilla i els escassos recursos materials de què disposen.

Democracia 3.0 ha analitzat la memòria de la Policia Local corresponent a l'any 2012, realitzant una anàlisi comparativa des de l'any en el qual es va produir el desplegament dels Mossos d'Esquadra en el nostre municipi (2007-2012).

En el quadre d'activitats, publicat oficialment, no es mostren dades sobre dues de les categories comparades, les referides a les faltes contra les persones i el patrimoni. Aquesta situació no trastoca ni l'anàlisi ni la comparació anual, ja que les dades es poden extreure's de la pròpia lectura de la memòria. Així mateix Democràcia 3.0 ha continuat agregant les dades de les cinc categories introduïdes el passat any, perquè la comparació sigui el més homogènia possible en relació a anys anteriors.

Totes aquestes dades les relacionarem així mateix amb la memòria de gestió del Ajuntament de Sant Andreu de la Barca 2007-2011 que afirmava, en la pàgina 78, que Sant Andreu de la Barca és una "Ciutat segura". Aquesta afirmació cal matisar-la amb dues preguntes: comparant-nos amb qui? i és cada any més insegura?.

 

 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 7
PitjorMillor 

 

Prèviament Democracia 3.0 vol agrair a l'Inspector en Cap de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca la confecció de la memòria anual del servei que dirigeix, fent extensiu l'agraïment als membres de la nostra policia local per la seva dedicació i esforç, atesa la reduïda plantilla i els escassos recursos materials de què disposen.

Democracia 3.0 ha analitzat la memòria de la Policia Local de l'any 2011, realitzant una anàlisi estadística del període 2007, desplegament dels Mossos d'Esquadra al nostre municipi, 2011.

En aquesta última memòria s'han inclòs 5 noves categories que dificulten mínimament la comparació directa amb anys anteriors. Les noves categories fan referència a faltes, contra el patrimoni i contra les persones, maltractaments i violència en l'àmbit familiar i delictes contra la seguretat del trànsit. Per això Democracia 3.0 ha afegit les dades d'aquestes noves categories a les existents en anys anteriors perquè la comparativa sigui adequada.

La memòria de gestió del Ajuntament de Sant Andreu de la Barca 2007-2011 afirmava, pàgina 78, que Sant Andreu de la Barca és una "Ciutat segura". Aquesta afirmació cal matisar-la amb dues preguntes: comparant-nos amb qui? i és cada any més insegura?.

 

 

 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 5
PitjorMillor 

 

Democràcia 3.0 ha demanat a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca que habiliti una zona d'aparcament reservat per a ambulàncies al Centre d'Assistència Primària (CAP) situat a l'avinguda Constitució. 

Com podran observar en les fotos adjuntes no existeix en l'actualitat reserva d'aparcament per a aquests vehicles que han de maniobrar sobre la vorera i estacionar sobre la calçada, fins i tot envaint un sentit de circulació de la via, en el lliurament i recollida de pacients. 

La mesura facilitaria l'accés al CAP en casos d'urgència mèdica, la comoditat dels pacients i l'estacionament d'aquests vehicles en un lloc reservat que milloraria la seguretat viària. 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor 

 

El mes de setembre del passat any Democràcia 3.0 va demanar en el Ple de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca que s'instés al veí municipi de Castellbisbal perquè s'adeqüés l'accés al polígon industrial situat al final de la passarel•la sobre el riu Llobregat, concretament al C / de la Ferralla.

El motiu d'aquesta petició no era altre que facilitar l'accés diari dels veïns del nostre municipi a les ocupacions laborals que desenvolupen en aquest polígon industrial .

Com que ha transcorregut un any des d'aquesta petició i no s'ha millorat l'accés i ni tan sols hem tingut constància de cap actuació, Democràcia 3.0 ha presentat una moció a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en la qual es demana:

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 6
PitjorMillor 

La informació:


Dilluns 16 de maig sobre les 21:00 hores tiroteig entre dos ciutadans magrebins mentre intercanviaven borses entre C/ Guatemala i plaça Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Un d'ells fuig ferit deixant un rastre de sang. Posteriorment es produeix un ingrés a l'hospital de Bellvitge per ferida de bala. S'aprecien impactes en vehicles i façanes dels edificis. Es van recollir casquets de munició real (22 i 9mm).

Dos vehicles implicats i un tercer en el qual fuig el ferit.

Concís i clar.

 

Powered by SEM
 
Més articles...
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0