Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 5
PitjorMillor Ja que els plens de l'Ajuntament són en horari de matí, el que impossibilita a la gran majoria dels veïns de Sant Andreu de la Barca l'acudir, no existeix una acta oficial publicada, no tenim accés a les gravacions de vídeo que es realitzen, i encara que recentment, i donada la insistència de Democracia 3.0, es publica el àudio a la web de l'Ajuntament; Democracia 3.0 es permet fer un resum del desenvolupament del ple ordinari celebrat el 30 de setembre de 2010.

Si algú considera que hi ha alguna imprecisió que ho digui, serà comprovada, i si és el cas s'efectuarà la modificació pertinent. Hi ha comentaris entre parèntesi, són apreciacions del President de Democracia 3.0 referents al tema que es va abordar en ple.
 Va ser un ple ràpid, plàcid i amable, tots els temes que es van abordar van ser aprovats per unanimitat, sense que pràcticament l'oposició intervingués. Cal ressaltar l'absència del regidor de CiU, no és la primera vegada que es produeix aquesta circumstància.

D'altra banda notem un canvi d'actitud per part de l'Alcalde, més amable, no sabem si fruit del recent contratemps de salut que ha patit o motivat per la proximitat de les pròximes eleccions autonòmiques. Anirem observant. Per primera vegada el Sr Alcalde va contestar a alguna de les preguntes formulades per Democràcia 3.0, encara que hi ha un elevat nombre de elllas que encara no s'han contestat, mostrem el nostre malestar.

La gravació completa de l'àudio la podran obtenir de la web de l'Ajuntament. Democràcia 3.0 els ofereix l'àudio de la intervenció realitzada pel nostre President, així com el resum del que va succeir com a document adjunt. 

 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

José Manuel García Bravo
Presidente de Democracia 3.0 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0