Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 1
PitjorMillor L'Ajuntament no informa sobre els plens, que es desenvolupen en horari de matí i la gent no pot acudir, no tenim un acta oficial publicada, no tenim accés als enregistraments en video; encara no s'ha publicat l'àudio del ple (Aconseguida la seva publicació com a conseqüència de la reivindicació en els últims mesos de D3.0 i de la moció aprovada en ple fa tres anys en la qual aquest exconcejal va exigir l'emissió dels plens en directe i que es publiquessin en la web de l'ajuntament). Per tot això em permeto fer-vos un resum personal del desenvolupament del ple celebrat el dia 30 de juny 2010.

Si algú considera que existeix alguna imprecisió que ho digui, ho comprovaré, i si escau efectuaré la modificació pertinent. Existeixen comentaris entre parèntesis, són apreciacions meves referent al tema que es va abordar en ple.

Va ser un ple que va durar prop de tres hores. Democràcia 3.0 va romandre impasible durant aquest temps i va esperar a l'apartat de precs i preguntes per a intervenir. En el transcruso del ple a l'únic dels presents que Sr. Alcalde va demanar que fos breveu en les seves preguntes va ser al President de Democràcia 3.0.
 

José Manuel García Bravo
President de Democràcia 3.0
 

 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0