Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor Avui s'ha celebrat ple, buit de contingut com habitualment, ja que la gestió d'aquest ajuntament es cuina en les Juntes de Govern setmanals. En definitiva més mocions que temes municipals.

En precs i preguntes he agraït a alguns regidors de l'oposició que insisteixin en els temes que vaig iniciar quan era regidor de l'Ajuntament. Es a dir: sector 21, inclòs Atrium; Consell de Ciutat.

En el tema del Consell de Ciutat sembla que es va començarà a moure a primers de juny, amb el que de cara a les pròximes eleccions municipals el nostre Alcalde podrà dir obertament que ha creat un òrgan de participació ciutadana per i pel poble, i que probablement ni s'hagi reunit després de tres anys des del seu acord de constitució.

A més he preguntat quan ens presentaran la memòria de la policia local, any 2009.

També li he demanat a l'Alcalde que m'indiqui el cost final del Teatre, ja que si té tan clar, segons l'auto-entrevista del diari de Sant Andreu, que el 80% serà subvencionat és que ja ha de conèixer el cost final. Li he indicat que si el cost és superior a l'aprovat per ple m'indiqui per què s'ha produït el sobre cost i qui ho ha aprovat. Ha quedat en contestar-me per escrit, cosa que dubto.

Per cert us avanço que el sobre cost final del Teatre rondarà el 19% (suposició meva de pitoniso), encara que és més, però la llei en sobre costos superiors al 20% és difícil d'esquivar. Quan dic que el cost serà major ho sustento que la fonamentació original del projecte executiu no contemplava l'existència del Canal Sedó, via natural d'aigua, i la tipologia del terreny.


 

José Manuel García Bravo
President de Democracia 3.0

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0