Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 1
PitjorMillor 

 

 

Demà, dimecres 30 d'abril a les 10:30 hores, tindrà lloc el ple ordinari del mes. En l'orden del día s'inclou, al marge de les habituals mocions polítiques, un únic tema a votació:

Fixar dos dies festius per a l'obertura comercial addicionals als autoritzats per la Generalitat de Catalunya.

Suposem que recordaran que aquest tema ja va ser inclòs en l'ordre del dia del mes passat, encara que finalment va ser retirat. El motiu va ser que l'oposició va demanar que es consultés als comerciants abans de prendre una decisió. Realitzats els contactes, els comerciants han plantejat dos dies diferents als inicialment proposats.

 

Cal ressaltar d'aquest ple que està buit de contingut i viciat d'inici. Buit de contingut perquè el partit socialista està esgotat sense capacitat de sotmetre propostes a ple. Es limita a utilitzar els mitjans de comunicació per vendre una acció de govern que no té reflex en els plens.

Ens referim també al fet que està viciat d'inici perquè no es respecta, ni en els seus procediments ni en el seu desenvolupament, el regulat en el Reglament Orgànic Municipal. Reglament, recordem, imposat pel propi partit socialista i recolzat, com no podia ser d'una altra forma, amb els vots captius del partit popular. És una falta de respecte absoluta a la norma i un menyspreu habitual a tot allò que s'aprova en el ple de l'Ajuntament.

Democràcia 3.0 és l'únic partit que ve denunciant aquestes pràctiques irregularitats del partit socialista. Qui calla atorga.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0