Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 

 

Democracia 3.0 publica l'àudio del ple ordinari del passat mes de desembre.

Continuem oferint aquest servei malgrat que qui hauria de prestar-ho es el mateix Ajuntament de Sant Andreu de la Barca a través de la web institucional.

Del desenvolupament del ple cal destacar el següent:

Es va acordar que la celebració dels plens ordinaris sigui en horari de matí. Amb això es limita el dret de la ciutadania a participar de forma directa en els assumptes públics. Excepte el PP, habitual d'altra banda, la totalitat de l'oposició va votar en contra.

Es va aprovar el pressupost municipal per a l'any 2014. A més del habitual vot a favor del PP, en aquesta ocasió es va sumar ERC. La resta de l'oposició va votar en contra del pressupost. Democràcia 3.0 presentarà pròximament al·legacions, tal com vam anunciar en el el mateix ple, atès que al nostre judici el pressupost incompleix diversos aspectes legislatius i en virtut d'això vam votar en contra.

Es van aprovar per majoria les bases reguladores de contractació per al desenvolupament del Pla d'ocupació Sant Andreu Avança. Aquest és un pas previ per a la sol·licitud de subvencions a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Democràcia 3.0 va sol·licitar expressament l'establiment d'una mesa de contractació en la qual tinguin cabuda tant l'Associació d'Aturats Actius de Sant Andreu de la Barca com les formacions polítiques, a fi de seleccionar als candidats i fiscalitzar les contractacions realitzades. A més vam sol·licitar la priorització dels col·lectius més desfavorits tenint en compte el perfil laboral, econòmic i social a l'hora d'efectuar les contractacions.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0