Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 

 

El proper dimecres 27 de novembre, a les 10:30 hores, tindrà lloc el ple ordinari del mes. En l'ordre del dia s'inclouen, com a més importants, els següents temes:

Es posarà en coneixement del ple l'acta de la comissió informativa especial que es va crear amb motiu de les informacions que van aparèixer en relació amb les relacions empresarials entre l'Alcalde, el regidor del PP, l'espòs de la Tinent Alcalde d'Hisenda i la mediació de l'espòs de l'ambaixadora de Moçambic a Espanya per a la constitució d'una empresa en aquest país africà.

Aquesta situació va ser posada en coneixement de la ciutadania per Democracia 3.0 al gener del passat any. De fet vam ser expulsats en el ple de desembre per formular algunes preguntes incòmodes sobre aquest tema. Finalment al juny passat les informacions de Democracia 3.0 es van demostrar certes després de l'aparició, amb origen desconegut, d'una sèrie de correus creuats entre l'Alcalde de Sant Andreu de la Barca i l'espòs de l'ambaixadora al Moçambic. Aquesta comissió pretenia determinar la veracitat i l'origen d'aquests correus. El primer ha quedat demostrat i el segon, l'origen, no ha pogut ser determinat.

Així mateix en aquesta comissió es va abordar també l'origen de les "proves fehacients" que van servir de base perquè l'Alcalde proposés i formulés denúncia contra el regidor de Democracia 3.0 per una suposada apropiació indeguda, que posteriorment es va demostrar que no s'havia produït. La Fiscalia provincial de Barcelona va arxivar el denominat "cas Bravo", titulat així pels mitjans de comunicació. En l'acta instruïda es posa en evidència, segons l'Alcalde de Sant Andreu de la Barca, que el Tinent Alcalde Sr. David Castellar va obtenir documentació pertanyent a Democracia 3.0 que li va ser lliurada per ex-militants de la nostra formació política. El lliurament de la mateixa no es va efectuar per mitjans oficials, o almenys aquesta situació no ha quedat acreditada. Aquesta documentació va ser ocultada a l'oposició i mai va ser contrastada amb Democracia 3.0. Malgrat això el ple, per majoria, va decidir presentar denúncia contra el nostre regidor. El document aportat en la denúncia, les "proves fehacients", era i és un requisit indispensable que determina la llei de finançament de partits polítics. Democracia 3.0 s'ajusta a la legalitat en totes i cadascuna de les seves actuacions, com no podia ser d'una altra manera.

 

S'acordarà en ple la designació de dos ciutadans de Sant Andreu de la Barca com a Consellers Generals, titular i suplent, de l'Assemblea General de la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona. La proposta té el seu origen en una decisió unilateral i directa de l'Alcalde de Sant Andreu de la Barca sense haver estat consensuada amb l'oposició política.

Se sotmet també a aprovació la declaració d'especial interès i utilitat pública, als efectes de la reducció gairebé total de l'impost de béns immobles, dels immobles on la Societat Casino i la residència Vitalia desenvolupen la seva activitat. .

S'aprovarà així mateix l'adequació i actualització del mapa de capacitat acústica de Sant Andreu de la Barca.

 

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0