Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

Democracia 3.0 publica l'àudio del ple ordinari del passat mes d'octubre.

Continuem oferint aquest servei malgrat que qui hauria de prestar-ho es el mateix Ajuntament de Sant Andreu de la Barca a través de la web institucional.

Del desenvolupament del ple cal destacar el següent:

es va ajornar el debat i votació de l'extinció del Patronat Municipal d'Esports com a òrgan de gestió de les instal·lacions i activitats esportives de Sant Andreu de la Barca. El motiu, en paraules de l'Alcalde, és que estan a l'espera d'un informe de la Direcció general de Tributs, del Ministeri d'Hisenda, per comprovar l'impacte dels impostos en la gestió que s'encarregaria a l'empresa municipal SAB-URBA S.L. Enrere queda la transparència i la participació en la presa de decisions dels agents socials implicats, entre ells l'oposició política d'aquest municipi. Democracia 3.0 va dedicar una columna d'opinió a aquest tema.

 

l'aprovació provisional de les ordenances fiscals (impostos, taxes i preus públics) per al proper any. Democracia 3.0 elaborarà en breu un article parlant sobre aquest tema en concret.

l'aprovació provisional de la modificació del pla general d'ordenació per ampliar el sostre comercial en una porció de terreny al costat del CEIP Josep Pla, habilitant-se la possibilitat d'establir un equipament comercial. La Direcció general de Comerç ha realitzat una sèrie de preinscripcions al text que havien d'incloure's en la modificació, sinó l'informe seria considerat desfavorable i vinculant. Ara la Direcció general d'Urbanisme ha d'aprovar definitivament el text. Aquesta aprovació va comptar amb el suport de PSC-PP-CIU.

que l'Alcalde no té molt clar en on es troben els ordinadors portàtils que van ser rebutjats, cas de D3.0, o retornats per alguns partits de l'oposició que inicialment anaven destinats a un programa social i finalment van acabar en poder dels regidors de l'Ajuntament, tal com es reconeix en un decret de la Fiscalia Provincial de Barcelona. El PSC, ICV-EUiA i PP segueixen utilitzant, o almenys estan en el seu poder, els ordinadors destinats a aquest programa social.

després de diverses preguntes formulades per D3.0 l'Alcalde no té resposta per indicar-nos el contingut de l'àrea de govern de Planificació Estratègica, creada per dotar de contingut la funció del dimitit/cessat/recol·locat Tinent Alcalde Sr. David Castellar.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0