Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 1
PitjorMillor 

 

El proper dimecres 30 d'octubre, a les 20:00 horas, tindrà lloc el ple ordinari del mes. En l'ordre del dia s'inclouen, com a més importants, els següents temes:

Extinció del Patronat Municipal d'Esports, encarregant la gestió de les instal·lacions esportives municipals i les activitats esportives a l'empresa municipal SAB-URBA S.L. 

Aprovació provisional de la modificació del pla general d'ordenació per ampliar el sostre comercial en una porció de terreny al costat del CEIP Josep Pla; desestimació de les al·legacions presentades contra l'aprovació inicial.

Estimació parcial de les al·legacions formulades en relació amb l'aprovació inicial del Reglament d'ús dels Horts Urbans ecològics de titularitat municipal.

 

Es troben a faltar, en aquest ordre del dia, les conclusions de la comissió informativa de caràcter especial celebrada el passat mes de juliol, en la qual es van abordar:

l'origen d'una còpia de correus personals de l'Alcalde en els quals es plasmaven les seves relacions empresarials a Moçambic amb el regidor del PP, la parella de la Tinent Alcalde Montserrat Tobella i l'espòs de l'ambaixadora d'aquest país a Espanya

l'origen de les "proves fehacients", que mai ningú ha vist, que van motivar la denúncia interposada per l'Alcalde contra el regidor de Democràcia 3.0 per una suposada apropiació indeguda. Denúncia que ha quedat arxivada per la Fiscalia Provincial de Barcelona.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0