Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

 

El proper dimecres 25 de setembre, a las 10:30 hores, tindrà lloc el ple ordinari del mes. En l'ordre del dia s'inclouen els següents temes:

Retre compte del arxiu per part de la Fiscalia provincial de Barcelona de la denúncia presentada per l'Alcalde de Sant Andreu de la Barca contra el regidor de Democracia 3.0. El passat dia 10 Democracia 3.0 va sol.licitar la seva inclusió en l'ordre del dia.

Aprovació definitiva del Compte General de l'exercici 2012, o el que és el mateix la liquidació pressupostària. El Compte General està integrada per l'Ajuntament, el Patronat Municipal d'Esports i l'empresa municipal SAB-URBA S.L. En l'expedient que es porta a ple consta l'informe emès per Democracia 3.0, que va ser enviat per la nostra formació política a la Sindicatura de Comptes de Catalunya.

 

Es troben a faltar, en aquest ordre del dia, les conclusions de la comissió informativa de caràcter especial celebrada el passat mes de juliol, en la qual es van abordar:

l'origen d'una còpia de correus personals de l'Alcalde en els quals es plasmaven les seves relacions empresarials a Moçambic amb el regidor del PP, la parella de la Tinent Alcalde Montserrat Tobella i l'espòs de l'ambaixadora d'aquest país a Espanya

l'origen de les "proves fehacients", que mai ningú ha vist, que van motivar la denúncia interposada per l'Alcalde contra el regidor de Democràcia 3.0 per una suposada apropiació indeguda. Denúncia que ha quedat arxivada per la Fiscalia Provincial de Barcelona.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0