Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor 

 

Democracia 3.0 recupera el pols polític després de l'estiu, la Festa Major i la Diada Nacional de Catalunya.

El passat dia 10 la nostra formació política va sol•licitar de l'Alcalde de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca la inclusió en l'ordre del dia del proper ple, per retre compte i, de dues actuacions judicials esdevingudes durant el passat mes de juliol:

El primer es refereix a l'arxiu per part de la Fiscalia Provincial de Barcelona de la denúncia formulada contra el regidor de la nostra formació política. La denúncia subscrita per l'Alcalde va ser un mandat plenari aprovat per majoria, amb el suport de PSC, ICV-EUiA, PP, ERC i PXC. El PSC, qui va promoure la denúncia, havia anunciat a l'octubre del passat any que comptava amb "*proves fehacients" contra el nostre regidor i que presentaria una denúncia per suposada apropiació indeguda. Quatre mesos després, al febrer, es va presentar la denúncia que ha estat arxivada per Fiscalia sense que càpiga la possibilitat de recurs contra aquesta decisió.

El segon tema fa referència a la sentència dictada pel Jutjat social núm. 24 de Barcelona que declara improcedent l'acomiadament d'un treballador municipal i l'abonament d'una sèrie d'indemnitzacions, com a conseqüència del propi acomiadament i dels danys i perjudicis ocasionats a aquest treballador. Aquesta sentència no és ferma i cap recurs.

L'especial gravetat d'aquest últim cas té a veure amb que els fets atribuïts a aquest treballador municipal, per justificar l'acomiadament, no han estat acreditats en l'expedient judicial; que existeixen circumstàncies indicatives d'assetjament moral en el treball; que existeixen circumstàncies especialment lesives per a aquest treballador; que a més existeix una denúncia penal contra aquest treballador que ha estat arxivada pels jutjats i que existeixen greus problemes de seguretat en el sistema informàtic municipal, tal com es recull en la referida sentència.

En aquest últim judici el regidor de Democracia 3.0 va acudir en qualitat de testimoni anomenat per la defensa del treballador.

 

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0