Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor 

 

Democracia 3.0 publica l'àudio de l'enregistrament del ple ordinari celebrat el passat 29 de maig.

Continuem oferint aquest servei malgrat que qui hauria de prestar-ho es el mateix Ajuntament de Sant Andreu de la Barca a través de la web institucional.

De l'ordre del dia podem dir que des de l'àrea de presidència es van portar temes de medi ambient que van ser aprovats per unanimitat. Va haver-hi un intent retirat de dimissió per part del regidor Francisco Casado d'EUiA, per desavinences en la forma de portar les propostes que se sotmetien a votació. Sorprèn així mateix que els temes no fossin portats a ple pel recentment nomenat regidor de medi ambient, Sr. Castellar Millán.

 

 

Es van aprovar així mateix tant l'adhesió a un conveni per a la creació d'un fons social d'habitatges, com un altre de col•laboració per a la prestació de serveis d'assessorament sobre deutes hipotecaris.

Al desembre del passat any Democracia 3.0 va presentar una moció per a l'adopció de mesures davant els desnonaments per les execucions hipotecàries i les dacions en pagament. Es va aprovar per majoria, amb l'abstenció del PSC. En aquest ple el PSC va fer seva la moció de Democracia 3.0, la va presentar, l'ha venut com a pròpia, i malgrat contenir algun error en la seva redacció que no van voler esmenar, va ser aprovada per unanimitat.

En la fase de precs i preguntes el nostre regidor va preguntar a l'Alcalde si estava utilitzant els càrrecs públics i la representació institucional com a llançadora d'activitats privades amb les quals es pretén obtenir a canvi ingressos econòmics. La resposta va ser rotunda, encara que per a Democracia 3.0 poc creïble, per la seva reacció posterior.

Al regidor del PP li vam preguntar pel temps que fa a Moçambic. Li va fer gràcia la pregunta i la seva resposta va despertar els riures del públic.

Cal dir que a l'inici del Ple l'Alcalde va demanar disculpes als ciutadans de Sant Andreu de la Barca, tal com li exigia Democracia 3.0, per la situació viscuda com a conseqüència de la seva assistència a un acte en el qual estava present una associació agermanada amb la División Azul.

Adjuntem els àudios per seccions de ple.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0