Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

 

El proper dimecres 24 d'abril, a las 10:30 horas, tindrà lloc el ple ordinari del mes. En l'ordre del día s'inclouen els següents temes: 

Acceptació d'una subvenció concedida pel departament d'ensenyament de la Generalitat de Catalunya per al finançament de l'escola de música i dansa municipal.

Mocions.

A aquest ple es porten tres mocions subscrites per sengles grups municipals en les quals se sol·licita informació sobre els canvis realitzats al govern municipal i en dos dels seus departaments.

 

De forma prèvia a la presentació d'aquestes mocions Democracia 3.0 va recomanar de forma expressa a l'Alcalde la celebració d'una Junta de Portaveus a fi de donar explicacions sobre el que s'ha estat definint com una "remodelació" del govern municipal. La reunió es va celebrar dimecres passat.

En aquesta reunió Democracia 3.0 va proposar que aquestes mocions fossin retirades i substituïdes per la intervenció de l'Alcalde en el Ple a fi de donar explicacions a la ciutadania sobre els canvis introduïts al govern municipal. En principi la proposta va ser acceptada.

Així mateix es porta a ple una moció en relació amb el pagament d'impostos municipals dels habitatges que es trobin immerses en processos d'execució hipotecària. Una moció d'aquestes mateixes característiques ja va ser presentada per Democracia 3.0 en el ple de l'Ajuntament del mes de desembre del passat any i va ser aprovada per majoria, amb l'abstenció del PSC.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0