Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 1
PitjorMillor 

 

Democracia 3.0 publica l'àudio de l'enregistrament del ple ordinari celebrat el passat 27 de març.

Continuem oferint aquest servei malgrat que qui hauria de prestar-ho es el mateix Ajuntament de Sant Andreu de la Barca a través de la web institucional. 

El desenvolupament del ple va ser plaent i un mer tràmit, excepte en la desestimació del recurs interposat per Democracia 3.0 amb el qual preteníem, novament, que la totalitat dels grups polítics municipals presentessin la seva comptabilitat específica des dels últims cinc anys. En quatre ocasions hem plantejat aquest tema en ple i en les quatre el resultat ha estat sempre el mateix: rebutjat.

 

Cal fer especial esment al debat i aprovació d'un tema que no figurava en l'ordre del dia: el projecte d'implantació d'horts urbans ecològics i el reglament de règim d'ús. Sobre això redactarem en breu un monogràfic especial, però anticipadamente podem dir que s'ha tramitat amb una urgència que no tocava, que la ubicació escollida no és la més adequada, que l'estudi econòmic per a la seva implantació es troba per sota dels costos reals que implica un projecte d'aquestes característiques i que el reg, en principi, es realitzarà amb aigua potable.

Democracia 3.0 va fer algunes aportacions al text del reglament que van ser recollides per l'equip de govern del PSC, circumstància que agraïm i vam agrair en el propi ple. Malgrat això el nostre vot va ser l'abstenció.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0