Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 5
PitjorMillor 

 

El passat 26 de setembre el ple de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va rebutjar una moció presentada por Democracia 3.0, que pretenia preservar el dret dels treballadors municipals a percebre una part proporcional de la paga extra del mes de desembre.

La moció va ser votada en contra per PSC, ICV-EUiA i PP, amb l'abstenció de CIU, amb arguments tan absurds que ens vam veure obligats a publicar-los en un artícle anterior.

En aquell article Democracia 3.0 adjuntava la recomanació que va realitzar el Defensor del Poble al Ministeri d'Administracions públiques en la qual es reconeixia, tal com defensava Democracia 3.0, el dret dels empleats públics a percebre la part proporcional de la paga del mes de desembre.

Al gener el Tribunal Superior de Justícia de Madrid va reconèixer el dret, sumant-se ara el Jutjat social núm. 1 de Mataró. Per tant els jutjats estan reconeixent un dret que el Ple de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va negar als treballadors municipals, amb el vot de PSC-ICV-EUiA-PP i CIU, que es va abstenir.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0