Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 

 

El passat 26 de setembre el ple de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va rebutjar una moció presentada por Democracia 3.0, que pretenia preservar el dret dels treballadors municipals a percebre una part proporcional de la paga extra del mes de desembre.

La moció va ser votada en contra per PSC, ICV-EUiA i PP, amb l'abstenció de CIU, amb arguments tan absurds que ens vam veure obligats a publicar-los en un artícle anterior.

En aquell article Democracia 3.0 adjuntava la recomanació que va realitzar el Defensor del Poble al Ministeri d'Administracions públiques en la qual es reconeixia, tal com defensava Democracia 3.0, el dret dels empleats públics a percebre la part proporcional de la paga del mes de desembre.

En el dia d'ahir Democracia 3.0 va tenir coneixement, a través de diversos mitjans de comunicació, d'una sentència dictada pel Tribunal Superior de Madrid que obre el camí i reconeix el dret dels treballadors públics a percebre la part proporcional d'aquesta paga extra. Reconeixement que van negar tant PSC-ICV-EUiA, PP i CIU en el ple de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0