Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

El proper dimecres 30 de gener, a les 10:30 hores, tindrà lloc el ple ordinari del mes. En l'ordre del dia s'inclouen els següents temes:

Requerir al Sr. José Manuel García Bravo la presentació de la comptabilitat específica de les dotacions econòmiques transferides al Grup Municipal per l'Ajuntament Sant Andreu de la Barca entre el 16/06/2007 i el 01/09/2009.

Aprovació d'un conveni entre la GENCAT i l'Ajuntament per a la formalització de la subvenció (412.100,00€) per al sosteniment de les places de les escoles bressol municipals, curs 2011-2012.

Retre compte de la memòria d'actuacions per lliurament d'aliments i joguines.

Diverses mocions.

Pel que fa al primer punt de l'ordre del dia, l'Alcalde, sense competència per fer-ho, va realitzar un requerimient previ al regidor de Democracia 3.0 que va ser oportunament contestat en aquest sentit. Es torna a insistir en el requeriment, malgrat l'anunci realitzat en el ple d'octubre últim en el qual el portaveu del PSC manifestava que no es reclamaria la comptabilitat ja que comptaven amb "proves fehacients" per presentar una denúncia per suposada apropiació indeguda. Tres mesos més tard Democracia 3.0 no té coneixement de la presentació de cap denúncia contra el nostre regidor.

Anuncis de denúncia, que no s'interposen, insults, menyspreus, i expulsió del ple del nostre regidor, sense justificació alguna, mostren el clar abús de poder que utilitza el govern del PSC de Sant Andreu de la Barca per fer callar l'actuació de Democracia 3.0 i del nostre regidor.

Pel camí, la negativa expressa realitzada pel portaveu del PSC de contestar a les preguntes i sol·licituds d'informació plantejades per Democracia 3.0.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0