Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 

 

Democracia 3.0 publica l'àudio de l'enregistrament del ple ordinari celebrat el passat 27 de desembre.

Democracia 3.0 ofereix aquest servei atès que l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca obvia la seva obligació de posar-ho a disposició de la ciutadania a través de la pàgina web municipal. L'últim que van publicar va ser el de gener 2012.

El desenvolupament del ple va ser accidentat amb nombroses interrupcions i insults proferits per part d'una persona del públic, perfectament identificable. Aquesta actitud no és més que el reflex del que tant l'Alcalde com el portaveu socialista realitzen un ple darrere l'altre. Paradoxalment l'Alcalde va decidir ordenar a la policia local que fes sortir del ple al regidor de Democràcia 3.0, qui finalment va decidir abandonar-ho de forma voluntària sense entendre els motius que van motivar aquesta decisió

 

En l'essencial es va aprovar:

el pressupost municipal del proper any, amb el vot en contra de CIU i la abstenció de ERC, PXC i D3.0.

les bases específiques de les subvencions

inadmetre un recurs presentat amb motiu de la gestió duta a terme per l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en relació amb el Centre Comercial Atrium.

la moció presentada per Democracia 3.0 per pal·liar la situació d'aquells ciutadans de Sant Andreu de la Barca que a més de ser desnonats del seu habitatge han de fer front al pagament de l'impost sobre l'increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana. En aquest punt el PSC es va abstenir, encara que prèviament havia expressat la seva intenció de votar a favor.

 

Democracia 3.0 va decidir retirar la moció per la qual se sol·licitava l'elaboració immediata d'un reglament de participació ciutadana, ja que en la Junta de Portaveus, prèvia al ple, es va arribar a un acord per a la seva redacció. El PSC durant el ple i de forma unilateral va decidir trencar aquest compromís.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0