Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

alt

 

Democracia 3.0 publica l'àudio de l'enregistrament del ple ordinari celebrat ahir.

Democracia 3.0 ofereix aquest servei atès que l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca obvia la seva obligació de posar-ho a disposició de la ciutadania a través de la pàgina web municipal. L'últim que van publicar va ser el de gener 2012.

Del desenvolupament del ple es poden arribar a les següents conclusions:

El PSC de Sant Andreu de la Barca, entre insults i desqualificacions proferides pel seu portaveu municipal, òbvia part de les conclusions de la Fiscalía Provincial de Barcelona que determina que uns ordinadors portàtils que havien de destinar-se a un programa d'inclusió social van ser entregats als regidors de l'Ajuntament.

 

El PSC de Sant Andreu de la Barca es nega, a través del seu portaveu i de forma explícita, a contestar les preguntes realitzades per Democracia 3.0..

El PSC de Sant Andreu de la Barca, a través del seu portaveu, demana la dimissió de tres regidors de l'oposició per posar en coneixement de l'administració judicial uns fets que podien ser constitutius de delicte. Fets que, en part, han estat confirmats per la Fiscalia Provincial de Barcelona.

El PSC de Sant Andreu de la Barca va presentar una moció sobre el dret a decidir sobre les retallades pressupostàries, una moció que encara que Democracia 3.0 la subscriuria íntegrament ens sembla insuficient i interessada, ja que el que es reclama per a altres administracions no es practica a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

El PSC de Sant Andreu de la Barca juntament amb ICV-EUiA van presentar una moció contra els desnonaments. Democracia 3.0 l'ha recolzat i aplaudit, si bé el plantejament polític que ara es defensa arriba tard i no és com a conseqüència de l'actuació política, sinó més aviat de la seva reacció davant una decisió de l'Advocada General del Tribunal de Justícia de la Unió Europea que considera abusives les clàusulas sobre les execucions hipotecàries. Democracia 3.0 ha defensat en Ple que l'habitatge, d'una vegada per totes, ha de considerar-se com un dret constitucional a garantir i defensar.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0