Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 

 

El proper dimecres 28 de novembre, a les 10:30 hores, tindrà lloc el ple ordinari del mes. En l'ordre del dia s'inclouen els següents temes::

Ratificació Decret d'Alcaldia per a la percepció de complements per incapacitats temporals del personal de l'Ajuntament.

Onzena modificació del pressupost en vigor.

Aprovació inicial de la modificació de les ordenances que es refereixen a fums i xemeneies

Mocions presentades per PSC

 

 

Es retre compte al Ple dels següents temes:

- Documentació presentada per les empreses que gestionen serveis municipals

- Resolució d'un expedient disciplinari que finalitza amb l'acomiadament d'un treballador de l'Ajuntament.

Així mateix es retre compte del Decret d'arxiu de la Fiscalia Provincial de Barcelona sobre la denúncia presentada per D3.0 i ERC en relació amb els ordinadors portàtils que van ser entregats als regidors, quan la seva destinació original era un Programa d'inclusió i participació social a través de l'accés a les noves tecnologies als barris i dirigit a persones majors, adolescents, dones, immigrants i persones en atur.

Pel que fa a aquest últim punt cal dir que en l'expedient plenari consta el Decret de la Fiscalia, si bé en la proposta elaborada per l'Alcaldia, amb la qual es retre compte al Ple municipal d'aquest tema, únicament es recullen les conclusions finals de la Fiscalia. En cap moment es reflecteix en la proposta d'Alcaldia la conclusió del fiscal que es refereix al fet que és cert que la destinació dels ordinadors portàtils va ser modificada i que en lloc de posar-se a disposició de la ciutadania es van lliurar als regidors municipals.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0