Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

alt

 

Democracia 3.0 publica l'àudio de l'enregistrament del ple ordinari celebrat el passat mes de setembre.

Democracia 3.0 ofereix aquest servei atès que l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca obvia la seva obligació de posar-ho a disposició de la ciutadania a través de la pàgina web municipal. L'últim que van publicar va ser el de gener 2012.

Del desenvolupament del ple es poden arribar a les següents conclusions:

El PSC de Sant Andreu de la Barca critica les retallades dels governs central i autonòmic, no obstant això realitza retallades en educació eliminant la línia P1 de la escola bressol El Trenet. Amb això s'incompleix la legislació educativa dictada per la Generalitat de Catalunya i les recomanacions realitzades pel Síndic de Greuges.

El PSC de Sant Andreu nega als treballadors municipals el dret a percebre la part proporcional de paga extra que els correspon per dret, i que Democracia 3.0 sí els reconeix.

El PSC de Sant Andreu nega la moció presentada per Democracia 3.0 i penalitza als veïns de Sant Andreu, que hauran de sufragar una taxa molt alta fixada per la Generalitat de Catalunya per sotmetre's a la Inspecció Tècnica dels edificis de propietaris.

El PSC de Sant Andreu nega les dades econòmiques publicades per Democracia 3.0 i no obstant això les presenta a ple per a la seva aprovació. Democracia 3.0 va demanar expressament que aquestes dades s'exposessin públicament a la ciutadania. No ho faran.

El PSC de Sant Andreu no aclareix on es troben els 21 ordinadors portàtils que es van adquirir amb diners públics i que s'havien de destinar a un programa d'inclusió i participació social a través de l'accés a noves tecnologies als barris, dirigit a majors, adolescents, dones, immigrants i persones en atur.

El PSC de Sant Andreu de la Barca ha acordat la dissolució del Patronat Municipal d'Esports de Sant Andreu de la Barca, tal com va anunciar Democracia 3.0 el passat 14 de setembre. D'aquesta actuació no s'ha informat ni al Consell d'Administració del Patronat ni al ple municipal.

El PSC de Sant Andreu de la Barca, sense rumb ni idees, s'està deixant anar per una situació econòmica que li angoixa i a la qual no sap com posar límit, fruit del malbaratament dels recursos i de la improvisació contínua.

Al joc del PSC, que no té majoria absoluta, se sumen un ple darrere l'altre ICV-EUiA y PP.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0