Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

alt

 

Democracia 3.0 publica l'àudio de la gravació íntegra del passat ple ordinari, celebrat en el dia d'ahir.

Ple en el qual es va acordar el següent:

- Es va retre compte de la resolució del CAC a la queixa presentada per Democracia 3.0, en la què es conclou que Ràdio Sant Andreu compleix en els seus continguts amb el pluralisme polític, si bé la nostra formació política no comparteix aquesta decisió.

- Es va aprovar per unanimitat l'adhesió a la Declaració de Vic, cap al bon govern ambiental i l'economia verda, i la delegació en la persona de l'Alcalde dels inicis dels expedients de contractació quan la competència recau sobre el ple de l'ajuntament.

 

- Es va rebutjar, amb els vots en contra de PSC i ICV i l'abstenció de CiU i PP, la moció presentada per Democracia 3.0 per a l'elaboració d'un reglament que pretenia la bonificació de l'impost de béns immobles per a aquelles unitats familiars amb un nivell de renda no superior a 24 mil euros.

 

En el debat d'aquest punt de l'ordre del dia el portaveu del PSC, amb el consentiment de l'Alcalde, en lloc de debatre sobre aquest punt es va dedicar a traslladar al ple un acord subscrit amb ICV-EUiA que no figurava en l'ordre del dia. Democracia 3.0 va interpel·lar a l'alcalde en diverses ocasions perquè aquest portaveu desistís en la seva actitud. L'alcalde va decidir suspendre el ple, davant les contínues queixes de Democràcia 3.0, i convocar la junta de portaveus. Posteriorment el ple es va reunir novament i va continuar la sessió amb normalitat, aprovant una moció presentada pel PSC i rebutjant-dues de PXC.

L'àudio que s'adjunta s'ha dividit en dues parts en interrompre's el seu desenvolupament per la suspensió acordada per l'Alcalde.

 

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0