Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 

 

El proper dimecres 25 d'abril, a les 10:30 hores, tindrà lloc el ple ordinari del mes. En l'ordre del dia s'inclouen els següents temes:

- Retre compte de la contestació del Consell de l'Audiovisual de Catalunya a escrit presentat per Democracia 3.0 sol·licitant una avaluació dels continguts emesos per Ràdio Sant Andreu i segons això instar que es respecti el pluralisme polític en aquest mitjà d'informació, de titularitat municipal.

- Aprovació de la delegació específica a favor de l'Alcalde de diversos tràmits en els expedients de contractació administrativa.

- Aprovació de l'adhesió a la Declaració de Vic, per al compromís local envers Rio +20: cap al bon govern ambiental i l'economia verda.

 

- Diverses mocions entre les quals destaca la presentada por Democracia 3.0 per a l'elaboració d'un reglament municipal per a la bonificació transitòria i excepcional de l'impost de béns immobles.

Val a dir, pel que fa al primer punt de l'ordre dia, que Democracia 3.0 no va aportar cap dada perquè el Consell de l'Audiovisual de Catalunya realitzés la comprovació de si Ràdio Sant Andreu respecta el pluralisme polític en les seves emissions. La resolució es basa en l'anàlisi de tres períodes temporals i en les dades que van ser facilitades al CAC per l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i que no obren en poder de Democracia 3.0.

En els propers dies Democracia 3.0 demanarà al CAC aquestes dades i després de la seva anàlisi recorrerem la decisió, perquè a priori considerem que la resolució dictada no s'ajusta a dret.

 

Democràcia 3.0 vol conèixer la teva opinió sobre tot això i et demanem que votis en aquesta enquesta:

 

Creus que Ràdio Sant Andreu respecta el pluralisme polític en les seves emissions?

9.1%
90.9%
0%

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0