Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 5
PitjorMillor 

El proper dimecres 28 de març, a les 9:30 hores, se celebrarà el ple ordinari del mes. En l'ordre del dia s'inclouen els següents temes:

- Resolució del recurs de reposició presentat per Democracia 3.0 en relació amb l'acord adoptat pel ple de ratificar els nomenaments dels membres de les entitats al Consell d'Administració del Patronat Municipal d'Esports.

- Resolució de les al·legacions presentades per D3.0 al Reglament Orgànic Municipal.

- Informar el ple de l'Ajuntament de les obligacions (factures) pendent de pagament que s'han comunicat al Ministeri d'Hisenda i Administracions públiques. Es comptabilitzen un total de 187 proveïdors afectats, 687 factures sense pagar, per un import global de 2.148.752,98 euros.

- Un quart punt no inclòs en l'ordre del dia, pel qual es proposa l'adhesió al pla extraordinari d'assistència financera local subscrit entre la GENCAT i la Diputació de Barcelona.

- Diverses mocions polítiques presentades pels grups municipals.

Adjuntem l'ordre del dia i a més el recurs presentat per Democracia 3.0 contra la convocatòria del ple realitzada per l'Alcalde, fixant-ho a les 9:30 hores, ja que contravé l'acord del mateix ple del dia 27 de desembre de 2011, que determina que l'horari de celebració serà a les 10:30 hores durant l'any 2012.

Així mateix cal dir que a Democracia 3.0 li han impedit avui obtenir còpia dels documents continguts en els expedients dels assumptes inclosos en l'ordre del dia. El impediment l'ha posat el secretari municipal, encara que considerem que no pot ser iniciativa pròpia d'aquesta persona. En el dia de demà presentarem un nou escrit, dirigit a l'Alcalde, reclamant el nostre dret a obtenir còpia íntegra dels expedients.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0