Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor 

 

Els grups municipals de CiU, ERC-AM, Democracia 3.0 i PXC sol·liciten la celebració d'un ple extraordinari a fi d’estimar un recurs formulat per D3.0 contra un acord del ple, de 8 de novembre, pel qual es ratificava el nomenament dels representants de les associacions de veïns, AMPAS i entitats esportives al Consell d'Administració del Patronat Municipal d'Esports.

El recurs va ser presentat per Democracia 3.0 el 18 de novembre, sense que hagi estat abordat en cap dels quatre plens celebrats fins ara.

El passat dia 21 de febrer D3.0 va sol·licitar que de forma urgent s'incorporés en l'ordre del dia de l'últim ple ordinari, celebrat el passat dia 29 de febrer. Davant el reiterat silenci del PSC, els grups municipals esmentats ha decidit sol·licitar la celebració d'un ple extraordinari per a l'estimació del recurs plantejat per la nostra formació política.

Hem optat per aquesta via per ser la menys lesiva per als interessos municipals, partint de la base que aquesta situació és absolutament lamentable .

Democràcia 3.0 agraeix el suport rebut d'aquestes formacions polítiques.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0