Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 4
PitjorMillor 

 

 

El passat dia 14 els informàvem sobre la decisió de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca d'impedir-nos l'enregistrament dels plens. Així mateix publicàvem un escrit, dirigit a l'Alcalde, en el qual li comunicàvem la nostra intenció de gravar en vídeo i emetre de forma íntegra els plens, que són un acte públic.

Democracia 3.0 ha rebut contestació mitjançant un escrit signat, de forma conjunta, pels dos càrrecs de confiança designats a dit per l'Alcalde. Aquests dos senyors ens informen que no autoritzen a la nostra formació política a gravar la sessió del ple.
 

 

Democracia 3.0 es pregunta què competència tenen aquests dos senyors per contestar un escrit dirigit a l'Alcalde. Així mateix ens preguntem per què l'Alcalde s'amaga darrere d'aquests dos senyors. El més curiós de l'assumpte és que en l'escrit no es justifica en cap moment els motius pels quals ens impedeixen l'enregistrament del ple, UN ACTE PÚBLIC. Pretendran argumentar que l'Alcalde, per eludir responsabilitats, no tenia coneixement de l'escrit presentat per Democracia 3.0?

La normativa, i la jurisprudència del Tribunal Suprem que s'empara en sentències del Tribunal Constitucional, és clara sobre aquest tema i Democracia 3.0 continuarà exigint el seu dret a gravar i emetre els plens de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.
 

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0