Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 9
PitjorMillor 

 

Democracia 3.0 grava habitualment els plens de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i l'enregistrament, íntegre, sense talls ni comentaris, és posat a disposició de la ciutadania. Democracia 3.0 no fa resums, ni altera el contingut dels enregistraments, grava i emet de principi a fi.

En el ple del passat mes d'octubre, encara que amb alguna objecció, se'ns va permetre gravar, però el passat dia 8 de novembre ens ho van impedir. No va haver-hi motivació que justifiqués la negativa i se'ns exigia una ineludible sol·licitud prèvia que mai ens han demanat formalment.

El Ple és un acte públic i per això Democracia 3.0 ha presentat avui un escrit a l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en el qual comuniquem la nostra intenció de continuar gravant i emetent els plens de l'Ajuntament.

No pretenem generar problemes on no existeixen, rebutgem els altercats que es van produir de forma prèvia a l'inici del ple i reivindiquem el nostre dret a gravar i emetre tot allò que succeeix en un acte públic.

 

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0