Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

El proper dia 29 de juliol, a les 10:30 hores, se celebrarà el ple ordinari del mes. Ple en el qual després de diversos mesos s'habilita l'apartat de precs i preguntes. 

Serà un ple amb cinc punts en l'ordre del dia, dos d'ells com a conseqüència de l'actuació directa de Democràcia 3.0: 

- modificació de l'acord del ple de 4 de juliol últim pel qual s'aprovava la composició dels membres del Consell d'Administració del Patronat Municipal d'Esports. Tot això en virtut del recurs de reposició presentat per D3.0 el passat dia 18 de juliol, que en dos dies ha estat resolt. 

- en l'apartat de mocions Democràcia 3.0 porta a ple una proposta per a l'elaboració d'un Reglament de Participació Ciutadana.  

 

La resta de punts es refereixen a la fixació de les festes locals per a l'any 2012, a la signatura d'un conveni relacionat amb l'Oficina Local de l'Habitatge i finalment l'aprovació d'un reglament de règim intern per al casal de joves E!Jove.

Democràcia 3.0 anima els ciutadans de Sant Andreu de la Barca a que acudeixin al ple i formulin totes aquelles qüestions que els inquietin sobre la gestió municipal.

Com que som conscients que moltes persones no podran assistir Democràcia 3.0 ha habilitat un Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la perquè ens facin arribar aquelles qüestions que els agradaria fer a l'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Si coneixem les respostes a les preguntes que ens formulin contestarem directament, en cas contrari realitzarem les preguntes en nom seu en el ple.

Adjuntem l'ordre del dia del ple i la moció presentada.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0