Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 5
PitjorMillor 


Ple d'abril celebrat en dimecres quan l'habitual és fer-ho els dijous. L'excusa en aquesta ocasió és la celebració del sorteig de les taules electorals de cara a les municipals 2011. Amb això s'intenta marejar a la ciutadania i impedir la seva assistència als plens.

Últim ple de la legislatura, més propagandístic que operatiu.

Es retre compte al ple de dues modificacions del pressupost 2011 i són cinc en el que va d'any, la qual cosa demostra ineficàcia en la gestió.

S'aprova una modificació del projecte de la nova piscina municipal i l'increment del preu de construcció que intenten justificar en l'increment de l'IVA. Com no tenim l'expedient de modificació no ens pronunciarem, però els càlculs no surten.
 


Com és habitual Democracia 3.0 va formular preguntes que novament no han estat contestades. La tònica habitual del PSC és etiquetar-se com a servidors públics, però no actuen com a tals.

Tampoc va obtenir resposta un escrit, que adjuntem, que va ser redactat per Enrique González veí de Sant Andreu de la Barca i que per encàrrec de l'anterior va ser llegit per Tino Herrero, afiliat de Democràcia 3.0.

Democracia 3.0 ha gravat el ple i ho posa a la disposició dels visitants de la nostra pàgina web, així com l'àudio de les preguntes realitzades pel President de la nostra formació.

 

José Manuel García Bravo
President Democracia 3.0
27 d'abril de 2011.

 
 

 

Democracia 3.0 posa a la disposició dels visitants de la nostra web un enregistrament propi del ple.
 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
              

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0