Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 6
PitjorMillor Ple de març celebrat en dimecres quan l'habitual és fer-ho els dijous. Amb això s'intenta marejar a la ciutadania i impedir la seva assistència.

En aquest ple es posa en coneixement la renúncia de dos regidors socialistes, Sra. María Antonia Borbó i D. Francisco Luis Gutiérrez Santana. Tots dos, com ja sabran, es van rebel·lar contra l'Alcalde i van dir prou.

S'aprova també en aquest ple el reglament de segona activitat de la policia local, una bona mesura.

S'acorda una nova modificació pressupostària del pressupost municipal en curs (2011) el que revela falta de previsió i ineficàcia en la gestió.

 

La falta de previsió a més es deixa notar en dos temes portats a ple:


1.- Revisió de les tarifes urbanes de autotaxi. Aquest tema va ser aprovat per urgència per la Junta de Govern municipal (PSC) , quan hauria d'haver-ho fet el Ple, i per esmenar aquesta falta de previsió se sotmet a la ratificació del ple.

2.- Aprovació provisional d'una modificació urbanística. Ni tan sols constava en l'ordre del dia, malgrat que els temps d'aquestes modificacions estan marcats per llei.

 
Es van aprovar, entre d'altres, dues mocions:


1.- Una referida a la creació d'oferta d'oci i un casal d'estiu per a nens discapacitats. L'Alcalde descaradament es va apropiar del treball de pares, dues entitats i dos partits polítics i es va apuntar una medalla. Democracia 3.0 tan sols dirà, com ja hem dit, OBJECTIU ACONSEGUIT.

2.- Una altra en relació amb la disponibilitat de locals municipals per al desenvolupament d'activitats culturals per a entitats sense ànim de lucre.

Com sempre no van contestar les preguntes formulades per Democracia 3.0 (adjuntem l'àudio de les mateixes).

El regidor del PP en aquest ple es va abstenir en una votació, és notícia i per això ho expliquem.

El servidor públic, Sr. Luis Felipe Nieto (PSC), continua sense exercir les seves funcions de portaveu del partit socialista en el ple. No obstant això té la desvergonya de recriminar públicament a dos companys de partit en haver presentat la seva dimissió com a regidors. Segons ell l'actitud dels ex-regidors els desacredita com a servidors públics. Democràcia 3.0 vol deixar constància que un bon servidor públic és aquell que fa bé el seu treball i Vè., Sr. Luis Felipe Nieto no ho fa.

El servidor públic, Sr. José María Roque (PSC), continua sense contestar un escrit denuncia en relació amb la discoteca Sound Factory. Fa més de cinc mesos que va ser presentat per Democràcia 3.0. Un altre servidor públic desacreditat.

Els portaveus dels grups municipals, excepte el del PP, van tenir paraules d'elogi als regidors del PSC que han dimitit. El Grup Municipal socialista, a recriminació realitzada per Democracia 3.0, es va veure en l'obligació de fer-ho també, encara que es va produir a destemps.

 

 

José Manuel García Bravo
President Democracia 3.0
01 d'abril de 2011.


 

Democracia 3.0 posa a la disposició dels visitants de la nostra web un enregistrament propi del ple.  

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
              

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


Tornem a publicar, ja que insisteixen que mentim, les dues imatges extretes del pressupost per a l'any 2011 de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Podran apreciar el que l'Ajuntament destina, com a partida inicial, per a l'adquisició de llibres i material escolar de CEIPS i IES. 6 euros en total. Democracia 3.0 documenta les seves afirmacions. Esperem que en el proper ple ens demanin disculpes públicament, ja que en aquest no ho van fer.


Facin clic sobre les imatges per a una correcta visualització.

Ayudas para la adquisición libros y material escolar CEIPS. Presupuesto 2011.Ayudas para la adquisición libros y material escolar IES. Presupuesto 2011.
 

 

 

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0