Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 8
PitjorMillor 
Ple de febrer en el qual s'aproven modificacions del pressupost tancat (2010) i modificacions del pressupost recentment aprovat (2011), el que rebel·la manca de previsió i ineficàcia en la gestió.

S'aproven les bases i la convocatòria de subvencions per a entitats culturals, participació ciutadana i joventut, que arriben tard i havien d'haver-se aprovat a finals de 2010.

S'aprova un conveni pel qual es modifica el pla general d'ordenació per afavorir un promotor comercial a la zona industrial i es crea un precedent. Es desestimen els recursos interposats contra la constitució del Consell de Ciutat.Com sempre no van contestar les preguntes formulades per Democracia 3.0 i a més es va produir un altercat final que relatem.
 

El Sr Castellar (PSC) ens va cridar demagogs per dir que l'Ajuntament destina 6 euros com a partida inicial a l'adquisició de llibres i material escolar. Ens diu que siguem decents.

Demanem dret de rèplica i ens ho neguen al principi. Demanem la mediació del secretari municipal i la interpretació del Reglament Orgànic Municipal, però el secretari ja ha abandonat el ple. L'alcalde finalment ens dóna 30 segons de temps.

Iniciem la intervenció demanant que publiquin el pressupost en la web de l'ajuntament. L'alcalde ens interromp, ens crida demagogs, ordena que ens retirin el micro, dóna el ple per acabat i abandona la sala de plens. En aquest moment es deixa de gravar el ple i la seva emissió per ràdio Sant Andreu1, nosaltres encara estem realitzant la nostra intervenció, però l'alcalde ja ha abandonat el ple cridant-nos demagogs i ordenant que ens retiressin el micro. Aquesta última part no queda reflectida en l'àudio, l'han tallat.

Adjuntem a la crònica de ple d'aquest mes les fulles del pressupost 2011 en què es recull que l'Ajuntament destina inicialment 6 euros com ajudes per a l'adquisició de llibres i material escolar. Tres euros es destinen als CEIPS i altres tres als IES. Democracia 3.0 documenta. Després vindran, si vénen, les subvencions d'altres administracions per complementar el "esforç" pressupostari d'aquest ajuntament.

Per als entusiastes seguidors de les tasques del regidor del PP els direm que únicament es va escoltar en ple dir "A favor" de les propostes presentades pel PSC, excepte això cap intervenció més.

No hi ha una acta oficial de ple publicada i no tenim accés a les gravacions de vídeo que es realitzen. En aquesta ocasió i donada la insistència de Democracia 3.0, que l'ha demanat fins a cinc ocasions, s'han publicat a la web de l'Ajuntament de forma conjunta l'àudio dels plens de desembre 2010, gener i febrer 2011. Així i tot em permeto fer un resum personal del desenvolupament del ple ordinari celebrat el 24 de febrer de 2011.

Si algú considera que hi ha alguna imprecisió que ho digui, ho comprovaré, i si és el cas efectuarà la modificació pertinent. Hi ha comentaris entre parèntesi, acolorits en taronja, són apreciacions meves al respecte del tema que es va abordar en ple .
 

José Manuel García Bravo
President Democracia 3.0
01 de marzo de 2011.
Els enregistraments íntegres del ple els podran consultar a la pàgina web de l'Ajuntament. Democracia 3.0 ha extret del fitxer original els talls en els que realitzem les preguntes i l'altercat final, sense manipulacions, sense talls.
 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


Fitxers gràfics extrets del pressupost per l'any 2011 de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Podran apreciar el que l'Ajuntament destina per a l'adquisició de llibres i material escolar de CEIPS i IES. 6 euros en total. Democracia 3.0 documenta les seves afirmacions. Esperem que en el pròxim ple ens demanin disculpes públicament.
 

Feu click sobre les imatges per a una correcta visualització.

Ajuts per a l'adquisició de llibres i material escolar CEIPS. Pressupost 2011.Ajuts per a l'adquisició de llibres i material escolar IES. Pressupost 2011.
 

 

 


1Edició de la crònica (04.03.2011).- Veïns del municipi que van seguir el desenvolupament del ple a través de Ràdio Sant Andreu ens informen que l'emissió va ser íntegra i va recollir el altercat final, encara que a un nivell d'àudio que va ser reduit paulatinament. Per tant recollim aquest extrem en l'article publicat, fem l'oportuna puntualització i agraïm l'actuació de l'emissora municipal.


Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0