Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 6
PitjorMillor 

 

Ple d'inici d'any en el qual el punt estrella era la fixació de l'horari dels plens municipals. Pràcticament de tràmit ja que no hi va haver debat i l'actitud d'ICV-EUiA va ser de passotisme (dóna la sensació de pacte de cara a les pròximes eleccions municipals).

Com és habitual el Sr. Alcalde va tenir una de les seves tantes sortides de to en relació amb una intervenció realitzada per ERC.

Hi va haver més concurrència en el ple de l'habitual, insuficient per al gust de Democràcia 3.0, però que mostra que si els plens són situats en un horari raonable la ciutadania acudeix.

Per als entusiastes seguidors de les tasques del regidor del PP els direm que es va escoltar fins a en sis ocasions dir "A favor" de les propostes presentades pel PSC, excepte això cap intervenció més.  

 
Com sempre no van contestar les preguntes formulades per Democràcia 3.0, ni a un altre veí del municipi (no es contesta a preguntes compromeses).

Com que no hi ha acta oficial publicada, no tenim accés a les gravacions de vídeo que es realitzen i encara que recentment, donada la insistència de Democràcia 3.0, es publica l'àudio dels mateixos en la web de l'Ajuntament (encara que es publiquen amb molt de retard ), em permeto fer-vos un resum personal del desenvolupament del ple ordinari celebrat el 27 de gener de 2011.

Si algú considera que hi ha alguna imprecisió que ho digui, ho comprovaré, i si és el cas efectuarà la modificació pertinent. Hi ha comentaris entre parèntesi, acolorits en taronja, són apreciacions meves al respecte del tema que es va abordar en ple.
 

José Manuel García Bravo
President Democracia 3.0

 


 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0