Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor Ple de final d'any, sense més transcendència, en el qual es van aprovar noves modificacions pressupostàries. Fins a tres modificacions pressupostàries pel que fa al pressupost de l'ajuntament de l'any 2010 (s'ha arribat a la setzena modificació anual) i fins a dos modificacions en el pressupost del Patronat Municipal d'Esports (quatre modificacions durant l'any 2010).

Com que no hi ha acta oficial publicada, no tenim accés a les gravacions de vídeo que es realitzen i encara que recentment, donada la insistència de Democràcia 3.0, es publica l'àudio dels mateixos en la web de l'Ajuntament (encara que es publiquen amb molt de retard ), em permeto fer-vos un resum personal del desenvolupament del ple ordinari celebrat el 20 de desembre de 2010.   
 

Si algú considera que hi ha alguna imprecisió que ho digui, ho comprovaré, i si és el cas efectuaré la modificació pertinent. Hi ha comentaris entre parèntesi, acolorits en taronja, són apreciacions meves al respecte del tema que es va abordar en ple.

Com és habitual no van contestar a les preguntes formulades per Democràcia 3.0. Quan no s'emparen en el silenci per no contestar, recorren a que les preguntes s'han de formular per escrit o a la interpretació injusta i falsa del Reglament Orgànic Municipal. Recentment vam publicar l'article Dictadura en el ple on s'evidenciava l'actitud del nostre alcalde i el seu equip de govern per fer callar i encegar tant a la nostra formació política, com als veïns de Sant Andreu de la Barca.   
 

José Manuel García Bravo
President Democracia 3.0

 


 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0