Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 6
PitjorMillor Únic ple que anualment se celebra en horari de tarda, així i tot l'assistència de públic va ser escassa. Com que no existeix acta oficial publicada, no tenim accés als enregistraments de vídeo que es realitzen i encara que recentment, donada la insistència de Democràcia 3.0, es publica l'àudio dels mateixos en la web de l'Ajuntament (encara que porten tres plens sense fer-ho); em permeto fer-vos un resum personal del desenvolupament del ple ordinari celebrat el 15 de novembre de 2010.

Si algú considera que existeix alguna imprecisió que ho digui, ho comprovaré, i si escau efectuaré la modificació pertinent. Existeixen comentaris entre parèntesis, acolorits en taronja, són apreciacions meves referent al tema que es va abordar en ple.

Un ple en el qual s'ha jugat amb les dades, amb la normativa i, alguna cosa encara més greu, amb la participació ciutadana. El nostre Alcalde i el seu Tinent Alcalde d'Hisenda, en el seu intent de fer callar a Democràcia 3.0 en el ple, pretenen impedir que qui subscriu realitzi preguntes, tot això emparant-se en el Reglament Orgànic municipal. 

En els propers dies publicarem aquest Reglament, que ningú coneix, i que el PSC interpreta com a sortida desesperada per fer callar a Democràcia 3.0. Demostrarem amb això que no només estem legitimats per preguntar allò que ens vingui de gust, sinó que a més demostrarem els nombrosos incompliments que des d'aquest Ajuntament s'estan cometent sobre la base d'aquest reglament.
 

José Manuel García Bravo
President Democracia 3.0

 


Va ser un ple llarg en el qual es van abordar ordenances i pressupostos. En cap cas va haver-hi una anàlisi real i profund sobre aquests temes que tant afecten a la ciutadania. En aquest ple el que sí es va escenificar va ser l'adéu com a regidor del Sr. Adrover de CIU, així com festejos entre PSC i ICV-EUiA per intentar arribar a acords de cara a la propera legislatura. De fet l'actuació d'ICV-EUiA en el ple va ser de complaença amb les ordenances i els pressupostos, encara que probablement en el diari de Sant Andreu de la Barca donaran arguments contundents sobre els motius pels quals van votar en contra.

L'actitud de l'Alcalde va ser l'habitual, la de sempre, la del petit dictador de poble.


In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
  

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0