Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 5
PitjorMillor 

PROPER PLE 15 DE NOVEMBRE, 20:30 HORES
 

Ja que els plens de l'Ajuntament són en horari de matí, la qual cosa impossibilita a la gran majoria dels veïns de Sant Andreu de la Barca l'acudir, no existeix un acta oficial publicada, no tenim accés als enregistraments de vídeo que es realitzen, i encara que recentment, i donada la insistència de Democràcia 3.0, es publica l'àudio dels mateixos en la web de l'Ajuntament; em permeto fer-vos un resum personal del desenvolupament del ple ordinari celebrat el 28 d'octubre de 2010.

Si algú considera que existeix alguna imprecisió que ho digui, ho comprovaré, i si escau efectuaré la modificació pertinent. Existeixen comentaris entre parèntesis, són apreciacions meves referent al tema que es va abordar en ple.Va ser un ple ràpid i excepte en el punt sobre el Consell de Ciutat no es va produir debat. Es van portar a ple dos temes per autobombo del PSC, que a més no havien de ser votats. Pura campanya de màrqueting.

El retard en l'elaboració d'aquesta crònica obeeix a l'espera que l'ajuntament publiqui l'àudio del desenvolupament el ple. Ha data d'avui no ho ha fet.

Democràcia 3.0 va realitzar diverses preguntes en el ple. Cap d'elles va ser contestada i just quan D3.0 va formular la seva última pregunta es va ordenar l'aixecamente del ple. Per tant l'actitud de l'Alcalde ha tornat a ser l'habitual, la de sempre, la del petit dictador de poble.

En el transcurs de l'elaboració d'aquesta crònica s'ha celebrat un ple extraordinari i urgent en relació amb les eleccions al Parlament de Catalunya. L'ajuntament no va anunciar aquest ple, com es venia produint en les últimes dates, en la web de l'Ajuntament.

D'igual forma el proper dia 15 se celebra el ple més important de l'any, fora de les dates habituals i en horari vespertí, que abordarà l'aprovació de les ordenances municipals i el pressupost per a l'any 2011. Tampoc aquest últim ple ha estat anunciat a la pàgina web de l'Ajuntament. En tots dos casos, és cert que han estat anunciats en el tauler d'anuncis d'aquest Ajuntament. Però com més s'amaga la celebració dels plens, menys gent acudeix. Aquesta és una nova prova de l'absència d'interès per part del PSC en la participació ciutadana i en l'accés a la informació per part dels ciutadans.
 José Manuel García Bravo
President de Democracia 3.0

 

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player


 

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0