Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

 

Reglament de Participació Ciutadana.

Democracia 3.0 ha aconseguit en l'últim ple de la legislatura, i després de vuit anys d'incansable lluita del nostre regidor, que s'aprovi una moció tendent a l'elaboració i aprovació immediata del Reglament de Participació Ciutadana de Sant Andreu de la Barca.

Democracia 3.0 compleix amb els seus compromisos davant la ciutadania. Amb honradesa, tenacitat i treball, molt treball, les propostes de la nostra formació política tiren endavant.

Hem d'estar orgullosos de la possibilitat amb la qual dotem a la ciutadania perquè puguin participar en els assumptes públics i influir amb les seves propostes, demandes i postures actives, en les decisions polítiques.

Adjuntem la  moció presentada i aprovada pel Ple de l'Ajuntament en el dia d'ahir.

 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 1
PitjorMillor 

 

Democracia 3.0 va presentar dijous passat un recurs contra el ple ordinari del mes de desembre. El motiu que ens ha portat a efectuar aquest tràmit és l'incompliment reiterat, durant prop de tres anys, del Reglament Orgànic Municipal de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, o el que és el mateix de l'instrument organitzatiu que regula el funcionament municipal.

Aquest reglament, que es vulnera sistemàticament, determina en el seu preàmbul que amb aquesta norma es pretenia crear un nou instrument organitzatiu necessari per donar resposta a les demandes de la societat a través d'aspectes tan decisius com són els principis inspiradors de l'activitat municipal.

El PSC va ser l'impulsor d'aquest reglament l'origen del qual no va ser un altre, i convé recordar-ho, que aconseguir el marc legal necessari que permetés que els plens ordinaris de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca tinguéssim lloc en horari de matí i així evitar la participació ciutadana.

 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 5
PitjorMillor 

 

 

Demà, dijous 18 de desembre, a les 18:00 hores, tindrà lloc el ple ordinari del mes. En l'ordre del dia s'inclouen, a banda de les habituals mocions polítiques, com a més importants els següents temes:

Establiment del dia i horari dels plens mensuals durant l'any vinent

Aprovació inicial de l'onzena modificació pressupostària

Aprovació inicial del pressupost municipal per a l'any 2015.

Una nova modificació de les places d'aparcament regulat (zona blava)


Convé recordar que aquest ple tindrà lloc en horari de tarda.

 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 1
PitjorMillor 

 

 

El pròxim dimecres 29 d'octubre, a les 19:00 hores, tindrà lloc el ple ordinari del mes. En l'ordre del dia s'inclouen, a banda de les habituals mocions polítiques, com a més importants els següents temes:

Aprovació provisional de les ordenances fiscals per a l'exercici 2015. 

Aprovació inicial d'una modificació del Pla General d'Ordenació de Sant Andreu de la Barca, per la regulació del sòl industrial.

Convé recordar que aquest ple tindrà lloc en horari de tarda. 

 

 

 

Powered by SEM
 
Valoració d'usuari: / 5
PitjorMillor 

 

 

Democracia 3.0 ha presentat una moció municipal per a l'ampliació d'un col·lector de canalització d'aigües pluvials.

L'objectiu és evitar les inundacions que es produeixen a la rotonda d'entrada/sortida de Sant Andreu de la Barca i reduir les afectacions que de les mateixes es deriven en la mancomunitat de propietaris de la C/ Josep Pla 20 a 26 i Av. Guatemala 41.

La moció serà debatuda en el ple ordinari de finals d'aquest mes

 

 

 

Powered by SEM
 
Més articles...
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0