Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 3
PitjorMillor 

              
                 
 
300   

 


El Tinent Alcalde Sr. Luis Felipe Nieto (PSC) en una entrevista en ràdio el passat dia 19 de juny manifestava que els nostres polígons industrials es trobaven en condicions adequades perquè els industrials poguessin operar correctament.La realitat dels nostres polígons és la que es mostra en aquestes fotografies preses a la fi del passat mes de juliol.


La situació actual no difereix de la posada de manifest pel Observatori Permanent del Mercat de Treball, del Consell Comarcal del Baix Llobregat, en un informe emès l'any 2007, on es recollien les greus deficiències dels polígons industrials de Sant Andreu de la Barca.
 

Des de Democràcia 3.0 ens preguntem si algun industrial voldrà instal·lar la seva activitat productiva als nostres polígons i així reactivar el mercat laboral del nostre municipi. Recordem que Sant Andreu de la Barca és històricament un dels municipis del Baix Llobregat amb més taxa d'atur.

En aquestes fotografies podem observar l'estat de degradació dels elements urbans, de l'asfalt, de l'acumulació habitual de residus, de l'acumulació per part d'algunes indústries de productes, alguns en estat de degradació, fora dels recintes i a l'abast dels vianants. Podem observar deficiències en la senyalització viària i tanques per onsevulla que es perpetuan mesos i mesos fins que el desperfecte de la via pública és esmenat. En ocasions s'ha hagut de recórrer a mitjans de comunicació escrita perquè s'esmenessin immediatament deficiències que portaven mesos denunciant-se.

Podem observar en les fotografies preses per Democràcia 3.0 quadres elèctrics desprotegits i a l'abast de qualsevol vianant, això si pot circular per les voreres perquè en alguns casos o no existeixen o són preses pels vehicles per realitzar l'estacionament.

Però l'ajuntament de Sant Andreu no només és incapaç de mantenir els seus polígons industrials sinó que a més ho és també per realitzar adequadament la seva reforma interior, és el cas del sector 21 on se situa el centre comercial Atrium. Diversos projectes de reordenació interior, amb l'oposició manifesta dels industrials, han desembocat en el jutjats amb el pronunciament en contra de l'ajuntament paralitzant l'engegada de la reordenació.

Cas semblat és del del polígon industrial situat en Ca Sunyer on l'Ajuntament és incapaç de liderar l'adequació del polígon, després de diversos intents fallits duts a terme pels propis industrials a través de les corresponents juntes de compensació.

Poden mirar per a un altre costat, però la situació dels nostres polígons industrials és la que aquí els plasmem.

 Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0