Get Adobe Flash player
Valoració d'usuari: / 2
PitjorMillor 

 

El 24 de febrer últim el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va confirmar com a improcedent l'acomiadament disciplinari d'un treballador de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

En la sentència es conclou que els fets que van originar l'acomiadament no han estat provats. Al contrari, la sentència recull argumentació en la qual es diu que han quedat acreditades diverses circumstàncies que indiquen l'existència d'assetjament moral a aquest treballador.

En paral·lel l'Alcalde va presentar contra aquest treballador una denúncia penal, sense coneixement del ple de l'Ajuntament, que també ha estat arxivada.

Davant això l'Alcalde de Sant Andreu de la Barca podia haver optat per la readmissió del treballador o pel pagament d'una indemnització per acomiadament. Doncs bé l'Alcalde ha decidit pagar la indemnització, circumstància especialment lesiva per a les arques municipals.

El passat dia 13 de juny Democracia 3.0 va sol·licitar a l'Alcalde que inclogués un punt en l'ordre del dia per tractar aquest tema, d'igual forma que en el seu moment es va retre compte al ple de l'acomiadament disciplinari d'aquest treballador. Malgrat la transparència de la qual fa gala l'Alcalde, aquest punt no ha estat inclòs en l'ordre del dia del proper ple.

 

Powered by SEM
 
Acords de col·laboració

 

Cercar en la web D3.0